Duna-Dráva Nemzeti Park idegenforgalmi díj

Idegenforgalmi Díjat kapott a Duna-Dráva Nemzeti Park

by Kassay Tamás

A Baranyai Idegenforgalmi Díjat a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kapta, az elismerést Závoczky Szabolcs igazgató vette át a március elsején megtartott díjátadó gálán. – tudatta a Duna-Dráva Nemzeti Park a közleményében.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara díjazta a 2023-as év kiemelkedő teljesítményeit, és a DDNP Igazgatósága is elismerésben részesült. Az indoklás úgy szól, hogy:

„A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság számos, a környezeti nevelésben kiemelkedő szerepet betöltő bemutatóhelyet üzemeltet, ahol egész évben látogatható programkínálatuk széles palettát biztosít az ideérkező turisták és helyi lakosok környezettudatos turisztikai nevelésében, ismereteik bővítésében. Folyamatos és látványos fejlesztéseik, szakvezetéses túráik, a gyermekprogramok, az ismeretterjesztő előadások, rendezvények, természetfotós programok hozzájárulnak az idegenforgalom helyi kínálatának sokszínűségéhez és folyamatos fejlesztéséhez.”

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben