ÉnBudapestem app mobilapp

Fedezd fel kedvezményesen Budapest élményeit az ÉnBudapestem applikáció és kedvezménykártya használatával

by admin

Elindult az ÉnBudapestem applikáció, amely egy budapestieknek szóló, városi szabadidős életet és kultúrát segítő kezdeményezés. Az ÉnBudapestem applikáció aktuális programokra és kedvezményekre helyezi a hangsúlyt, amellyel elsősorban a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményeknek biztosít kiemelt megjelenési lehetőséget és közvetlenebb kapcsolatot a városlakókkal.

A Budapest Brand nZrt. ÉnBudapestem applikációja olyan fővárosi szolgáltatásokat helyez előtérbe, melyek minőségükkel, színvonalukkal elősegítik egy még kedvezőbb városkép kialakulását a budapesti lakosok körében.

A regisztrálók 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron válthatunk bérletet, és fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez.

Júniustól 5-től az ÉnBudapestem app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra,

de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet. A főváros szeretné ellensúlyozni a megemelkedett lakossági és önkormányzati terheket, még sikeresebbé, ugyanakkor elérhetőbbé tenni a kulturális programokat. Az ÉnBudapestem applikáció segítségével a városlakók továbbra sem szorulnak ki a lehetőségekből, a fővárosi intézmények pedig magasabb látogatószámra számíthatnak. Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya használata a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

Egy app, számtalan élmény – ÉnBudapestem animációs videó:

ÉnBudapestem app: Kezedben a főváros! – animációs videó:

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben