150 forintért mehetsz fürdőbe, ha letöltöd az ÉnBudapestem applikációt és lecsapsz a belépőkre

by admin

Az ÉnBudapestem applikáció-t érdemes mielőbb letölteni, ugyanis az ÉnBudapestem kedvezménykártyával rendelkezők mindössze 150 forintért vásárolhatnak fürdőbelépőt a budapesti fürdők bármelyikébe.

A jegyek névreszólóak, ezért a vásárláskor meg kell adni a nevünket és a címünket. Akik letöltötték az applikációt és október 31-ig regisztráltak, ők már november 3-án élhetnek a 150 forintos online jegyvásárlás lehetőségével. A többiek számára november 4-én nyílik lehetőség a jegyváltásra.

ÉnBudapestem applikáció fürdőbelépő

A belépők 2023. november 4-től vehetők meg csak online módon. Az ÉnBudapestem applikációval rendelkezők november 3-án elővásárlási lehetőséget kapnak a jegyvásárlásra.

A fürdőkbe november 17-én az online megváltott jegyekkel lehet belépni, a jegyek kizárólag aznap, azaz Budapest születésnapján érvényesek. A fürdők aznap egységes nyitvatartással működnek: a délelőtti fürdőbelépők 7.00 – 12.00 óra, a délutáni fürdőbelépők 14.00-19.00 óra közötti időszakra vehetők igénybe. 12.00 és 14.00 óra között a fürdők a takarítás és a medencék tisztítása idejére szünetet tartanak. A születésnapon a bérletek és a Zsigmondy Klubkártya nem használhatók.

Rengeteg kedvezményt kínál az ÉnBudapestem applikáció

Már több mint 20 ezer regisztrált felhasználója van a főváros hivatalos applikációjának, az ÉnBudapestemnek, ahol megannyi kedvezmény várja a városlakókat. Ha rendelkezünk budapesti lakcímmel, már regisztrálhatunk is, így jelentősen spórolhatunk, miközben élvezzük Budapest kulturális és gasztronómiai élményeit.

Az ÉnBudapestem applikációval többek között 10%-kal olcsóbban mehetünk a Katona József Színházba és az Örkény István Színházba, fejenként 10 darab 20%-os kedvezmény vár a fővárosi mozikban. Spórolhatunk, ha meghallgatnánk a Danubia zenekart, és még a Fővárosi Állat- és Növénykert felnőtt belépőjegyéhez is kedvezményesen juthatunk hozzá.

Gasztronómiai élmények is várnak az ÉnBudapestem applikációval

A Szomjas Farkas Craft Pubban érdemes kipróbálni a külföldi sörfőzdék különleges söreit, 20% kedvezmény jár a fogyasztásunk végösszegéből. A Madhouse Budapest Bistro & Craft Beer Bar új reggeli kínálattal várja vendégeit. A kifejezetten hazai alapanyagokból készült frissítő brunchot, akár a menü többi fogását, 20%-os kedvezménnyel élvezhetjük. A Molnár’s Kürtőskalács Kávézó az applikáció felhasználóit szintén 20%-os engedménnyel, illetve november 1. és 10. között két darab 15 grammos ajándék Nutellával várja. A kulináris kalandok a Szamos Csokoládé Múzeumban is folytatódnak. A belépőjegy árából a szolgáltató 20%-ot enged minden felhasználónak.

Az ÉnBudapestem applikációval a szezonális élményekről sem maradunk le

Budapest november 17-i születésnapja alkalmából óriási bulit szervez, és több programra az appon keresztül lehet regisztrálni. A 49-es vonalán közlekedő bulivillamoshoz és az újra megnyitó Merlin rendezvényeihez például szükséges letöltenünk az alkalmazást. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei tagintézményeibe pedig november 3-án már meg is válthatjuk 150 forintos belépőjegyünket november 17-re. Az Eötvös10-ben igazi időutazásban lehet része annak, aki ellátogat a 150. születésnap alkalmából színpadra állított BP150 Varieté című előadásra. A jegyár 150 forint és egy minimális kényelmi díj, és máris megtapasztalhatjuk, milyen volt Terézváros és Budapest a boldog békeidőkben.

Az énbudapestem, applikáció weboldala itt érhető el.

A Budapest 150 emlékév programjairól a hivatalos weboldalon, a 150. születésnap rendezvényeiről pedig a boldogszuletesnapotbudapest.hu oldalon lehet tájékozódni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben