Esszencia Borest Miskolci Egyetem

Esszencia Borest – új generációs borászok a Miskolci Egyetemen

by Polisor Bettina

A Miskolczi Borbarátok Társasága szeretettel vár minden érdeklődőt a Junibor – Fiatal Borászok Egyesületével karöltve, immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Esszencia Boresten, ahol 2023. december 1-én a legújabb borászgeneráció tolmácsolásában friss, izgalmas, fiatalos és formabontó tételeket kóstolhatnak a borok szerelmesei.

Fényfestés, úttörő eljárások és gasztrofalatok a harmadik Esszencia Boresten

A résztvevők megismerhetik a különböző utakat, tájakat, ízeket, eljárásokat, filozófiákat, a hagyománykövetést és az úttörő újításokat is. Különleges és izgalmas estének ígérkezik a rendezvény, ahol a hangulatot a Miskolci Egyetem díszaulájának varázslatos eleganciája és a külső, valamint a belső teret egészen más aspektusba helyező csodálatos fényfestés emeli majd igazán éteri magasságokba.

Esszencia Borest Miskolci Egyetem

Az Esszencia Borest résztvevői két különböző típusú jegy közül választhatnak

A Kóstolójegy tartalmazza az ásványvizet, az eseményen résztvevő borászok borait és egy kristálypoharat. A Kóstolójegy gasztrofalatokkal az ásványvíz és az eseményen résztvevő borászok borai mellett tartalmazza a Kvaterka Shop szendvicseit, a Renomé Café & Bistro falatkáit, illetve desszertjét, valamint egy kristálypoharat.

A Miskolci Egyetem díszaulájában megrendezésre kerülő eseményen 19:00 és 24:00 óra között lesz lehetőség a borkülönlegességek kóstolására, 21:00 órától pedig Borárverés veszi kezdetét, amelynek bevételéből tehetséges miskolci fiatalokat, és az őket felkészítő pedagógusok munkáját támogatják informatikai eszközökkel, amihez a Rotary Club Miskolc-Tapolca nyújt segítséget.

Jegyvásárlás itt: esszenciaborest.hu

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben