Kijárási tilalom január 11 Magyarország szilveszter

Este 8-kor vége a szilveszternek, január 11-ig marad a szigor

by Waterfan

Eldőlt, hogy 2020-ban már nem lesz változás. Szilveszterkor is este 8-tól kijárási tilalom, ahogy korábban a miniszterelnök mondotta: „mindenkinek haza kell érni„, és egyéb intézkedésekben sem várható enyhítés. Ennek megfelelően pedig:

2020-ban már nem fogunk elmenni:

  • üdülni még belföldön sem
  • fürdőbe
  • uszodába
  • színházba
  • étterembe

A vendéglátóipar számára tehát az idei évre minden remény odaveszett, ugyanis a mai nyilatkozathoz fűzött bevezető szöveg alapján nincs további kérdés, mert az így szól:

„A szigorú intézkedések érvényben maradnak.”

Orbán Viktor mai bejelentése alapján január 11-ig maradnak érvényben a szigorú intézkedések és a kijárási tilalom. Szenteste esetleg még lehet enyhítés, de erről december 21-én érkezik majd döntés és kommunikáció.

A bejelentés megtekinthető a miniszterelnök Facebook oldalán. Ebből egy mondatot idéznék, mert ez nem politikai kérdés, hanem fontos támasz és fókuszpont mindannyiunk számára:

Karácsony jövőre is lesz, az a fontos, hogy mi is legyünk

Ha valaki mégis szeretne Szilveszter-éjjel kikapcsolódni, esetleg napot is látni, akkor pár napja írtam róla, hogy ezt hol teheti meg karantén nélkül. Csupán negatív teszt kell hozzá és onnantól szabad a pálya:

Érdekelnek az utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, és értesülj szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós hírről is. Elmondanád a véleményed? Itt megteheted.

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

címlap: Zoltán Cse

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben