Exkluzív túra a magyar fürdővárosban

by Kassay Tamás

Páratlan élményben lehet része azoknak, akik ezen a hétvégén Tamásit veszik célba: kivételesen egy olyan természeti területen lehet teljesítménytúrázni, amely más időszakban alapesetben természetvédelmi okok miatt elérhetetlen a turisták számára. 

Teljesítménytúra Tamásiban a DámPont Látogatóközpont szervezésében

Tamási túra DámPont
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre! fotó: Göbölös Péter

2024. június 15-én a tamási DámPont Látogatóközpont a Gyulaj Zrt-vel közösen egy különleges teljesítménytúrát hirdet. A túra olyan érzékeny területeken halad át, amely az év többi szakában el van zárva a turisták elől, éppen ezért a résztvevők a túra során sem  térhetnek le természetvédelmi okok miatt az Obiródra vezető útról.

Három távon lehet elindulni:

  1. 10 km-es,
  2. 15 km-es és
  3. 20 km-es távon.

A résztvevők reggel 7 órától indulhatnak, a távok felénél frissítőpont várja a túrázókat. A túra végső célba érkezési ideje 17 óra.

A program exkluzivitása miatt csak a Gyulaj Zrt által meghatározott létszámkereten belül tudnak regisztrációt fogadni a szervezők, éppen ezért javasolt az előzetes regisztráció.

A program a DámPont Látogatóközponttól indul és oda is ér vissza, így a túra résztvevői a látogatóközpont június 1-jén nyílt új kiállítását is megnézhetik a túra zárásaként. 

Regisztráció

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben