Green Destinations Top 100 jelentkezés

Indul a Green Destinations Top 100 Stories jelentkezés 2024-re

by Kassay Tamás

A Green Destinations Top 100 Stories verseny 10., jubileumi fordulójára kerül sor idén. Az esemény célja egy olyan inspiráló nemzetközi jó gyakorlat gyűjtemény létrehozása, amely kimagasló projekteket foglal magában a fenntarthatóság különböző aspektusairól, például szolgálva ezzel globálisan a desztinációknak, vállalkozásoknak és utazóknak egyaránt. A jubileumi évben részben változtak a jelentkezési lehetőségek: idén már nemcsak települések és desztinációmenedzsment szervezetek, hanem egyéb turisztikai szakmai közösségek is nyújthatnak be pályázatot a versenyre. 

A tavalyi versenyen két magyar desztináció, Veszprém és Miskolc is méltán képviselte hazánkat és mutatta be sikeres példáit a fenntartható turizmus terén az Innotime Hungary támogatásával. 

Az idei, jubileumi kiadást a Future of Tourism Coalition és más vezető partnerszervezetek támogatják, köztük az ITB Berlin, az Asian Ecotourism Network, a Global Ecotourism Network, az Ecotourism Australia és a Travelife for Tour Operators and Travel Agents.

A Green Destinations Top 100 Stories versenyre 2024-ben is várják a jelentkezőket.

A verseny résztvevői nemcsak bemutathatják desztinációjuk fenntarthatósági eredményeit egy-egy témában, hanem részt vehetnek különféle fenntarthatósági tréningeken is, amelyek segítik őket a további fejlődésben.

A jelentkezési határidő 2024. március 18., ezért az Innotime Hungary, mint a Green Destinations magyarországi képviselete arra buzdítja a desztinációk turisztikai vezetőit és helyi szakmai közösségeit, hogy ne habozzanak és vegyenek részt a versenyen. Az érdeklődők számára a cég két ingyenes online tájékoztató programot szervez 2024. február 15-én és 21-én, a jelentkezési lap ide kattintva elérhető el.

További információkat és a jelentkezéshez szükséges űrlapot Adriány Csenge, az Innotime Hungary munkatársa biztosít: [email protected]

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben