Győr tengerre néző apartman erkély

Győrben tengerre néző apartmanban lakhatsz

by Kassay Tamás

Parádés szálláshelyen szállhatnak meg azok, akik szeretik a tengerparti kilátást, ugyanis Győrben, kevesebb mint 1 km-re a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőtől, valamint 2 km-re a győri bazilikától, olyan szállást foglalhatunk, amely 700 kilométerre fekszik a győri városházától és tengerre néző erkélyt kínál.

Győri apartman tengerre néző kilátással

Jól olvastátok, a győri szállás leírása igazi ínyenc különlegesség igényes utazók számára, amely a Bookingon jelenleg is (még) megtekinthető. Alapesetben csak nevetnénk rajta, de éppen ma publikáltam egy cikket arról, hogy mi van, ha a szálláshely átver, valótlanságot hirdet és hibásan teljesíti a szerződéses kötelezettségét. Kérhetünk vissza pénzt, bizonyos esetekben kártérítést is. Abba a jogászkodásba most itt nem mennék bele, hogy vajon a bíróság kinek adna igazat, ha bármelyikünk most lefoglalná ide a szállását, majd pedig visszakérné a pénzt, mondván kizárólag azért foglalt ide, mert azt ígérték, hogy tengerre néző erkélyes szobát fog kapni. Tudnia kell-e a vendégnek, hogy Győrben nincsen tenger, vagy sem. Szerintem nem kell tudnia, érettségizni nem kötelező.

Bár az is lehet, hogy a tulaj a Pannon-tengerre gondolt, az meg ugye örök, függetlenül attól, hogy épp nincsen benne víz.

Szóval, mutatom, egészen pontosan hogy is néz ki a győri szálláshely vicces leírása:

győr tengerre néző apartman

El is hiszem, hogy ilyen tengerre nyíló erkéllyel ez a hely Győr egyik legkedveltebb része 🙂

Ha érdekelnek inspiráló utazós történetek és a turizmus szakmai hírei is, akkor kövesd a Spabook blogját és csatlakozz csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben