Booking.com Cruises tengeri hajóutak óceánjáró

Elindult a Booking.com Cruises: tengeri hajóutak foglalhatók óceánjáró hajókra

by Kassay Tamás

A Booking.com Cruises tengeri hajóutak foglalására szolgáló új funkciója rengeteg ember számára könnyebbé és elérhetőbbé teszi az óceánjáró hajón való üdülést.

A Booking.com online szállásportál a nyáron arról vált hírhedté, hogy hónapokon át tartozott rengeteg szállásadónak, a hiba okát a pénzügyi informatikai rendszer karbantartásával indokolták. Időközben kiderült, hogy jóval többről van szó, mint karbantartás, az úgynevezett Connected Trip vízió elérésének céljából integrálnak és migrálnak különböző rendszereket. A Connected Trip következő új eleme a tengeri hajózás, amely mostantól megjelenik a Booking.com kínálatában – egyelőre csak az USA-ban, később várható a funkció globális kiterjesztése is.

A Booking.com közleményben jelentette be az új funkciót. Ebben a közleményben önmagára a világ egyik vezető digitális utazási vállalataként hivatkozott. A Connected Trip új utazási vertikumaként elindul a Booking Cruises szolgáltatás az Egyesült Államokban élő ügyfelek számára. Az új ajánlat az utazók igényeit elégíti ki a világ legnagyobb, a teljes iparág 58%-át képviselő* óceánjárós piacán, és a World Travel Holdings (WTH) vezető óceánjárós irodával kötött partnerségen keresztül válik elérhetővé. Az újonnan bevezetett termékvertikumon keresztül a Booking.com minden eddiginél több utazási lehetőséget és további előnyöket kínál az amerikai ügyfelek számára a körutazás tervezése során.

A Booking.com Cruises tengerjáró foglaló-rendszer előnyei:

  • Széles választék: Az utazók azonnal hozzáférhetnek több mint 10 000 hajóútvonalhoz több mint 30 hajótársaságnál, köztük a világ legnagyobb és legjobb kategóriájú hajótársaságainál, a világ több mint 55 indulási kikötőjéből. Legyen szó akár egy 3 éjszakás, kedvező árú Bahamai körutazásról, 7 éjszakás karibi szigetugrálásról, egy európai folyami hajóútról vagy egy 2 hetes, antarktiszi luxus expedíciós hajóútról, a Booking.com Cruises minden utazó számára kínál egy utazást.
  • Állandó ajánlatok: A Booking azt ígéri, hogy a tengerjáró hajókra egész évben folyamatosan elérhetőek lesznek akciós ajánlatok, sőt, a tengeren elköltött összegtől függően akár 50, 100, 500 vagy akár 1000 dollár kreditet is lehet kapni, amelyet a fedélzeten lehet majd elkölteni egy következő alkalommal. Exkluzív tengerjárós ajánlatokat kínálnak például a Carnival Cruise Line, a Celebrity Cruises, a Norwegian, a Cruise Line, a Royal Caribbean International és számos más hajótársaság (Black Friday 2023 ajánlatok november 16-tól november 29-ig lesznek elérhetőek. A kiválasztott hajótársaságok ajánlatai november 20. és 2023. november 30. között lesznek elérhetőek).
  • Nagyobb könnyebbség: Az óceánjárós utazáson részt vevő ügyfelek a Booking.com piacterét is igénybe vehetik, hogy utazásuk minden elemét egy helyen szervezzék meg, legyen szó akár az indulási kikötőbe történő utazás, vagy transzfer lefoglalásáról, az óceánjárós utazás előtti, vagy utáni szállásfoglalásról, vagy az utazás során a kijelölt kikötői helyszíneken szerzett élmények megszervezéséről.
    Az ügyfeleknek lehetőségük van arra is, hogy online vagy telefonon keresztül foglalják le az óceánjárós utazásukat, az amerikai hajóutak szakértőinek segítségével a nap 24 órájában, és élő chat is elérhető a Booking.com Cruises minden látogatója számára.
  • Minden hajóút foglaláshoz 110%-os legjobb árgaranciát is kínálnak, amely a Booking.com Cruises-on történő foglalást követő 48 órán belül egy másik weboldalon alacsonyabb árat találó ügyfelek számára a különbözet 110%-os visszatérítését biztosítja.
Booking.com Cruises tengeri hajóutak óceánjáró
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

A Booking.com elkötelezett amellett, hogy mindenki számára megkönnyítse a világ megismerését, és mivel az Egyesült Államok a világ legnagyobb hajózási piaca, fontos számunkra, hogy platformunkon keresztül kielégítsük és kiszolgáljuk ezt az igényt. Izgatottan várjuk a Booking.com Cruises bevezetését a World Travel Holdings-szal együttműködve, és tovább bővítjük kínálatunkat az Egyesült Államokban utazók számára.

– mondta Ben Harrell, a Booking.com amerikai ügyvezető igazgatója.

Az iparági jelentések azt mutatják, hogy a hajózást korábban már kipróbáló emberek 85%-a újra hajózni fog, ami 6%-os növekedést jelent a járvány előtti időszakhoz képest***. A Booking.com 2024-es utazási előrejelzései szerint az amerikai utazók 75%-a egyetért azzal, hogy a víz közelsége azonnal nyugodtabbá teszi őket, és több mint egyharmaduk érdeklődést mutat a vízzel kapcsolatos nyaralások iránt 2024-ben. Míg a Karib-térség, Európa és Alaszka továbbra is a legnépszerűbb célállomások, az utazók a Booking.com hatalmas kínálatából válogathatnak a világ minden táján, és választhatnak az óriás óceánjárók, változatos útvonalak, luxusutak között, sőt a kisebb, folyami utakat teljesítő hajókra is foglalhatnak utazást.

November 9-től a következő hetekben a Booking.com-felhasználók egyre nagyobb hányada számára válnak elérhetővé a körutazások az Egyesült Államokban. Az amerikai utazók a Booking.com asztali és mobil változatának külön oldalán keresztül férhetnek hozzá a termékkínálathoz.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben