Costa Cruises családbarát hajóutak

Már a tengerjáró hajók is rárepülnek a családbarát utazásokra

by Kassay Tamás

2024 egyik nagy trendje a többgenerációs utazás, és a családbarát üdülés, ebbe a trendbe illeszkedően idén nyáron a Costa Cruises új családbarát kirándulásokat kínál a kiemelt nyugat-mediterrán úti céljain. A tematizált szórakoztató programok keretein belül a fiatal utasok az egész nap folyamán felügyelet alatt lehetnek.

Costa Cruises bemutatta újdonságát, amellyel a családok földközi-tengeri hajóútját igyekszik még kényelmesebbé varázsolni. Az új programokat kifejezetten a fiatalabb utasokra, illetve családjaik igényeire szabták mind a part mentén, mind pedig a fedélzeten. A part menti élmények a kiemelt nyugat-mediterrán úti célokon érhetőek el, vagyis Savonában, Genovában, Civitavecchiában, Nápolyban, Palermóban, Cagliariban, Barcelonában, Valenciában és Marseille-ben

Costa Cruises gyerekbarát hajóutak
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

A kisebb gyermekeknek tervezett kirándulások – melyre családjaik is elkísérik őket – lehetővé teszik, hogy például felfedezzék Palermo legjellegzetesebb piacait, ahol „összegyűjthetik” a leghíresebb szicíliai desszert, vagyis a “Cannolo” hozzávalóit. Ugyanakkor Marseille-t a legikonikusabb játékain és termékein keresztül fedezhetik fel, mint a “Petanque” és a méltán híres marseille-i szappan, vagy felmászhatnak Genova dombjaira, ahol a helyi obszervatóriumban csillaglesben lehet részük.

Costa Cruises családbarát hajóutak

A 14 és 17 év közötti utasok számára a program az “Instagram-túráktól”, mint a marseille-i „street art” felfedezése a város hangulatos utcácskáin; a kalandosabb aktivitásokig terjed: szörfözés és paddle-boardozás Cagliari gyönyörű partjain, vagy akár Nápoly legikonikusabb Instagram-helyszíneinek felfedezése. Továbbá, Savona mellett trekkelhetnek a “Grotta dei Falsari” barlanghoz vagy élményeket gyűjthetnek Palermóban, a ‘Lisca Bianca’ történelmi vitorláshajón.

Az új családbarát programok a fedélzetre is kiterjednek: főzőtanfolyamok, workshopok, táncórák és csoportos sportaktivitások. A fedélzeten a Squok Klub (3-11 éves korig) és a Teen Zone (12-17 éves korig) fiatal vendégei számára megtekinthető a “Hall of Fame” vagyis a “dicsőségfal” is, ahova elküldhetik és kitehetik a legemlékezetesebb emlékeiket, melyeket a hajóút alatt, vagy a parti kirándulások, illetve a fedélzeti élmények alkalmával éltek át.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben