Bemutatkozott az Utopia of the Seas, a Royal Caribbean lenyűgöző hajója

by Kassay Tamás

A több mint két évig tartó építés után több mint 1600 ember – hajómérnökök, tervezők, a személyzet, a hajótársaság és hajóépítő vállalat vezetői – jelenlétében ünnepelte meg a Royal Caribbean a mérföldkőnek számító pillanatot a franciaországi Saint-Nazaire-ben.

Az Utopia of the Seas hivatalosan is csatlakozott a Royal Caribbean hajótársaság flottájához

Az eseményen Jason Liberty, a Royal Caribbean Group elnök-vezérigazgatója arról beszélt: „az Utopia of the Seas újabb fontos állomást jelent a társaság életében, amelynek küldetése változatlanul az, hogy újgenerációs hajóival továbbra is kompromisszumok nélkül nyújtsa utasainak a legfelejthetetlenebb nyaralási élményeket. Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója az ünnepségen úgy fogalmazott:

„az Utopia of the Seas jelenti majd a kulcsot a tökéletes hétvégéhez, amikor minden egyes perc felejthetetlenné válik.”

Az Utopia of the Seas a franciaországi Chantiers de l’Atlantique hajógyárban épült, első hivatalos útjára július 19-én indul, a floridai Orlando Port Canaveral kikötőjéből. Három – és négy éjszakás utakkal debütál majd az Oasis class osztályú tengerjáró, amely több mint 40-féle étkezési lehetőséget, bárokat, szórakozóhelyeket kínál utasainak. Megszámlálhatatlan medencével, vízi attrakciókkal szolgálja majd az izgalmas utazást és a lazítást.

A nyári debütálást megelőző hetekben az Utopia of the Seas az Egyesült Államokba hajózik, ahol a Royal Caribbean csapatának tagjai elvégzik rajta az utolsó simításokat, hogy igazi pompájában várhassa első utasait a világ egyik legnagyobb és legújabb tengerjárója.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben