Hilton 1 millió éjszaka ukrajnai menekültek American Express

A Hilton és az American Express 1 millió éjszakával támogatja az ukrajnai menekülteket

by Kassay Tamás

A Hilton és az American Express a Hilton tulajdonosi közösségével együttműködve összefogott, hogy 1 millió szállodai szobaéjszakát adományozzanak Európa-szerte a hazájukban zajló erőszak elől menekülő ukrán menekültek támogatására.

A régi stratégiai partnerségre visszatekintő Hilton és American Express térítésmentesen bocsátanak rendelkezésre szobákat a segélyszervezetek, például a #HospitalityHelps számára, amelyeket azok az ukrán menekültek és a humanitárius erőfeszítéseket támogató elsősegélynyújtók rendelkezésére bocsátanak Európa-szerte a saját adatbázisuk alapján.

„Szállodáink mindig is részei voltak az általunk kiszolgált közösségek szövetének, és elkötelezetten támogatjuk azokat a helyeket, ahol élünk és dolgozunk” […] „Még ezekben a sötét időkben is hiszünk abban, hogy a vendégszeretet fénye és melegsége akkor is segíthet, amikor a legtöbbet számít, ezért fogadjuk a menekülteket és támogatjuk a segélyezési erőfeszítéseket Európa országaiban”.

– mondta Christopher J. Nassetta, a Hilton elnök-vezérigazgatója.

Az American Express támogatja a Hilton különböző márkáinál megvalósuló adományozást.

„Több mint 2 millió ember menekült el Ukrajnából, és kénytelen volt meghozni azt az elképzelhetetlen döntést, hogy elhagyja otthonát és mindent, amit ismert” […] „Bár soha nem tudjuk pótolni azt, amit elvesztettünk, az American Express számára megtiszteltetés, hogy ismét a Hiltonnal együttműködve 1 millió szobát adományozhat a menekülteknek és az elsősegélynyújtóknak, akiket ez a pusztító háború érintett. Reméljük, hogy némi enyhülést tudunk nyújtani ebben a hihetetlenül nehéz időszakban”.

– mondta Stephen J. Squeri, az American Express elnök-vezérigazgatója.

Ez a támogató kezdeményezés hasonlít ahhoz, amelyet a Hilton és az American Express 2020-ban már megvalósított, akkor szintén 1 millió szállodai szobaéjszakát adományoztak az Egyesült Államokban a COVID-19 ellen küzdő egészségügyi szakembereknek. A Hilton és az American Express a szobákat térítésmentesen bocsátotta az orvosok, ápolók, mentősök, mentősök és más első vonalbeli egészségügyi dolgozók rendelkezésére, akiknek a világjárvány első napjaiban alvásra, feltöltődésre vagy a családjuktól való elszigetelődésre volt szükségük.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben