Emirates koronavírus költségtérítés kompenzáció 100 EUR

Napi 100 eurót ad az Emirates minden utasának, aki pozitív teszt miatt karanténba kerül

by admin

Az Emirates koronavírus biztosítás keretében 100 EUR napi térítést ad azoknak, akik karanténba kényszerülnek, mert a koronavírus tesztjük pozitív eredményt mutat. Ezen túlmenően az orvosi költségeket is állják 150000 EUR összeghatárig, függetlenül attól, hogy milyen osztályon repül az utas.

Koronavírus biztosítás az Emirates légitársaságtól

Nagy a harc az utasokért, hiszen jelenleg jóval kevesebben repülnek, mint amennyi a kapacitás. Az utazók döntésében elsődleges fontosságú lett a biztonság, a kiszámíthatóság iránti igény és a biztosítások szerepe.

A legnagyobb félelmek között az szerepel, hogy karanténba kerülünk, és ha ez külföldön történik, nem tudjuk, hogy milyen költségekkel számolhatunk. Ezt a félelmet tapintották elég jól Dubaiban és kiötlötték rá a választ: Koronavírus biztosítás.

Emirates koronavírus utasbiztosítás: ingyenes, globális

Ezen az oldalon olvashatók a részletek, de kigyűjtöttem a lényeget. Legfontosabb, hogy amennyiben úgy alakul az utazás, hogy helyzet van, akkor előzetesen kell jóváhagyatni a kiadást. Tehát az ördögöt rejtő sorokat olvassa el, mindenki, aki repülni fog (pdf itt).

  • Segítségnyújtás bármikor 2020. július 23. és 2020. október 31. közötti repülés esetén.
  • Ingyenes globális fedezet minden utasra.
  • Minden utazási osztályra érvényes.
  • 31 napig érvényes az első járat időpontjától kezdve.
  • Regisztráció nem szükséges, automatikusan jár.
  • COVID-19-el kapcsolatos egészségügyi kiadásokra, 150 000 euró összeghatárig.
  • A karantén költségtérítés összege napi 100 euró, legfeljebb 14 napra.
  • COVID-19 miatt bekövetkező halál esetén térítik a temetési költségeket is.
  • Ingyenes 24 órás forródrót: +971 4 2708825
  • WhatsApp elérhetőség: +971 56 3589937

Dubai nyitva van és várja a turistákat

Emirates koronavírus biztosítás kompenzáció 100 EUR

Dubai nyitva van: a várost olyan új légi utazási protokollokkal nyitották meg a látogatók számára, amelyek a vendégek és a helyi közösségek egészségét és biztonságát egyaránt megóvni hivatottak. A beutazási követelményekről a www.emirates.com/flytoDubai oldalon található további információ.

Természetesen, mint mindenütt, itt is vannak utazási korlátozások! Az Emirates külön felhívja utasai figyelmét arra, hogy csak akkor foglalhatják el helyüket a gépen, amennyiben megfelelnek a célország jogosultsági és belépési kritériumainak. Erről bővebben a www.emirates.com/travelrestrictions oldalon lehet megtudni.

Szeretettel várunk wellness-utazás csoportunkban is, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
képek: saját

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben