Mária Rádió Hitvalló Tamásfalvi Hanna Kassay Tamás interjú

Kassay Tamás alias Mr Spabook életút interjú a Mária Rádió Hitvalló című műsorában

by admin

A Mária Rádió Hitvalló című műsorában beszélgettünk Tamásfalvi Hanna műsorvezetővel utazásról, hitről, az út bizonytalanságairól, a Gondviselés mindennapi csodáiról, Ausztráliáról, Japánról, Tajvanról és sok egyébről.

„Ne mi akarjuk eldönteni, hogy hogy lesz, hanem fogadjuk el azt, ahogy lesz és abból hozzuk ki a legtöbbet.”

-mondtam, miután néhány apró mindennapi csodát felsoroltam az adásban. Ennyiből talán már érződik, hogy érdemes meghallgatnotok, úgy érzem, hogy sokat tudtok elvinni magatokkal útravalóul, fejben és lélekben.

Spabook a Mária Rádió Hitvalló című műsorában – online

Mária Rádió Hitvalló Kassay Tamás Tamásfalvi Hanna interjú
Belépés gombra kattintva 15 másodperc alatt regisztrálhattok, utána elindítható a lejátszás (2020.08.06-i adás).

Ízelítő a műsorból, amiben hallhattuk már többek között Bagdy Emőke, Antall Józsefné Fülepp Klára, Mádl Dalma asszony, Kudlik Júlia, Jókai Anna, Gryllus Vilmos, Dr. Steinmetz Ádám, Böjte Csaba, Pál Feri atya, hithez fűződő történetét is:

Mi az, amit megtanultam az utazásból – kérdezte Tamásfalvi Hanna.
Azt feleltem, hogy teljesen más a habitus, a mentalitás a világ más részein. Utazás után úgy érzem magam, mint a gyümölcsfa, amit beoltottak. Gazdagodtam olyan élményekkel, tapasztalatokkal, tudással, amiket idehaza az eltérő gondolkodás miatt nem tudunk megtapasztalni.

Kaptam egy egészen zseniális kérdést is tőle, arra volt kíváncsi, hogy sokan kezdenek el blogolni, belevágnak, aztán belefáradnak és abbahagyják. Mi a titka annak, hogy a Spabook már hosszú évek óta működik?

A szenvedély. A szív hangjára kell figyelni, hogy mivel foglalkozunk, amikor nem csinálunk semmit?

Vannak olyanok, akik megpróbálnak írni bármiről blogot, vagy azért kezdik el, hogy hátha pénzt keresnek vele. Ha nem a szenvedélyük, ki fognak hullani. Igaz ez arra is, amikor az embert megpróbálják lemásolni. Soha nem lesz olyan mint én. Próbálkozni lehet, csak nem érdemes. Mindenkinek a saját útját kell megtalálni és azon menni előre.

Melyik fürdőket, spa-kat ajánlanád a hallgatóknak? Hogyan változik meg az utazás a korábbiakhoz képest a járvány miatt?

Ezekre a kérdésekre is válaszoltam, vannak – szerintem – kifejezetten izgalmas témáink is a 20 perces beszélgetés során. Kellemes kikapcsolódást és töltődést valamint azt kívánom, hogy mindenki találjon benne értékes gondolatokat magának!

A 2020.08.06-i, 16:00-ás ONLINE ADÁS itt hallgatható meg.

Köszönöm a beszélgetést Tamásfalvi Hanna rádiós műsorvezetőnek és a lehetőséget a Mária Rádiónak.

Ha tetszett, akkor nagyon köszönöm, ha megosztod és segíted, hogy még több emberhez eljussanak a gondolataim. Turizmus hírekért, információkért, wellness tippekért nézz vissza rendszeresen. Szívesen látunk wellness-utazós csoportunkban is.

Jó utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben