Matild Palace Budapest the Luxury Collection Marriott World Travel Awards 2021 vezető szálloda

A Matild Palace új sales igazgatója: Berényi Viktória

by Kassay Tamás

Berényi Viktória tölti be a Matild Palota sales igazgatói pozícióját 2022. augusztusától. A  szálloda értékesítési céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési csapat munkáját, és biztosítja hatékony képzésüket. Értékesítési vezetőként döntő szerepet játszik a vállalkozás fejlesztésére irányuló stratégiák előkészítésében és végrehajtásában.

Új sales igazgató a Matild Palotában

Berényi Viktória korábban széles körű tapasztalatokat szerzett ebben a munkakörben, hiszen a  Corinthia Hotel Budapest 5* Értékesítési és Rendezvényigazgatójaként dolgozott, majd a Mystery Hotel Budapest 5* Üzletfejlesztési Igazgatójának pozícióját töltötte be. Korábbi munkahelyein széles körű tapasztalatot szerzett abban, hogyan erősítse az általa képviselt márkát hazai és nemzetközi cégeknél egyaránt, és hogy hogyan maximalizálja a szálloda bevételét a havi költségvetési célok és új üzleti lehetőségek elérésével. Kiválóan beszél angolul, igazi stratégiai gondolkodó, remek szervező és hisz a csapatmunka erejében.

Elhivatott munkatársként és eddigi sikerei alapján, Berényi Viktória kinevezése nagyban hozzájárul majd a Matild Palota célkitűzéseinek eléréséhez. A budapesti luxus szálloda menedzsmentje hisz abban, hogy a sales csapatuk vezetésével az új vezető hozzájárul majd ahhoz, hogy a Matild Palota továbbra is megőrizze, illetve tovább erősítse piaci pozícióját a külföldi és hazai vendégek körében egyaránt.

Korábban beszámoltam róla, hogy júliustól Ali Can Demirok töltötte be a sales és marketing vezetői pozíciót, a szálloda igazgatója pedig Selim Ölmez lett.

Berényi Viktória sales igazgató elérhetőségei:

Matild Palace Sales igazgató Berényi Viktória

[email protected]

+3670 634 8554

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben