meturizmus nemzetközi konferencia turizmus világnapja METU

A fenntarthatóság az idei téma a METUrizmus nemzetközi konferencián a Turizmus Világnapján

by Polisor Bettina

A Budapesti Metropolitan Egyetem Turizmus Intézete 2023. szeptember 27-én nemzetközi konferenciát tart, amelyet a Turizmus Világnapja alkalmából, és annak idei támájához kapcsolódóan a fenntartható, felelős és regeneratív újturizmus kilátásairól és lehetőségeiről szerveznek.

METUrizmus konferencia 2023

Napjaink globális kihívásokkal teli időszakában, egyetemünk a meghívott nemzetközi és hazai szaktekintélyek, többek között az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) képviselőjének segítségével szeretne együtt gondolkodni a kollégákkal, és megvitatni a turizmusipar előtt álló legégetőbb problémákat, továbbá lehetséges szakmai iránymutatást és helyi szinten megvalósuló megoldási módozatokat javasolni a vállalkozások, szervezetek és desztinációk számára.

Mindezt a Turizmus Világnapján, amikor egyszerre van itt az ideje az ünneplésnek, és a szakmánk jövőjének tovább, illetve újragondolására a fenntarthatóság és felelős turizmus jegyében a globális klímaválság, háború, gazdasági recesszió és megélhetési nehézségek árnyékában, de éppen a potenciális látogatók keresletének dinamikus növekedési ütemének tudatos és felelős szabályozásának, mederben tartásának, és ezáltal a szakmánk fenntartható jövőjének biztosítása érdekében.

A METUrizmus konferencia együttgondolkodásra hívja a szakembereket, hogy közösen úgy alakítsák a turizmus szakma jövőjét, hogy tudatos, felelős és fenntartható módon valósuljon meg.

A Turizmus Világnapját a METUrizmus konferenciával ünnepli a legnagyobb hazai magánegyetem.

A konferencián történő részvétel ingyenes, mindössze ezen a linken szükséges regisztrálni.
A rendezvény helyszíne: 1148. Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9. K302-es előadó (az Örs vezér tere melletti campus körépületében).

mezturizmus nemzetközi konferencia turizmus világnapja

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben