Miskolc újabb nemzetközi elismerés kapujában

by Kassay Tamás

Miskolc számára új lehetőség nyílt, hogy növelje hírnevét a nemzetközi porondon. Miskolc részt vehet a GreenDestinations által szervezett TOP 6 legjobb gyakorlat díjátadóján Berlinben, az ITB (Internationale Tourismus-Börse Berlin) turisztikai vásáron. A város rajongói, lakosai és támogatói most szavazhatnak, hogy Miskolc neve ott legyen a győztesek között.

Miskolc újabb nemzetközi elismerést nyerhet el. A város korábban, tavaly októberben, már bekerült a száz legjobb jógyakorlat közé egy nemzetközi, fenntartható turizmus témájú versenyen, köszönhetően a Bükki kör és Miskolc város, valamint a MIDMAR Kft. közös erőfeszítéseinek. Ez a díj a történelmi Avas városrész értékeinek megőrzéséért került odaítélésre.

A GreenDestinations díj olyan helyszíneknek ad elismerést, amelyek kiemelkedően teljesítenek a fenntartható turizmus terén. Miskolc részvétele ezen a rangos eseményen nem csak a város hírnevét emelheti, hanem hozzájárulhat a helyi turizmus és a fenntartható fejlődés előmozdításához is.

Ide kattintva lehet szavazni Miskolcra

A szavazóknak csupán az e-mail címüket kell megadniuk, kiválasztaniuk először Európát, majd a következő lapon Miskolcot a pályázó desztinációk közül, majd elküldeni a szavazatukat, ezzel hozzájárulva, hogy a város ott lehessen Berlinben a díjátadón.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben