Nézd meg az ország legnagyobb karácsonyfáját! (videóval)

by admin

Miskolc ad otthont az ország legnagyobb, speciális karácsonyfájának.

A város legendás épületét, az Avasi kilátót díszítették fel, a hangulat pedig városszerte kifejezetten karácsonyi, ami ebben a helyzetben most különösen szívmelengető.

Az Avasi kilátó ünnepi díszbe öltözött karácsony alkalmából

Miskolc Magyarország legnagyobb karácsonyfája Avas kilátó
forrás: Miskolci Magyar FB oldala

Miskolc város vezetése az idei, különleges és nehézségekkel teli időszakot igazán egyedi karácsonyi meglepetéssel igyekszik megszépíteni. Az ország legnagyobb karácsonyfája magasodik most a város fölé az Avasi kilátó 72 méter magas tornyának személyében, amelyet 35 darab, egyenként 30 méter hosszú fényfüzérrel díszítettek fel.

Miskolc Magyarország legnagyobb karácsonyfája Avasi kilátó
Fotó: Tóth György, Miskolci Kulturális Központ

Meseszép képekért kattints ide, szerzői jogok miatt most csak linkelni tudom az eredeti galériát a városról.

Miskolc személy szerint a kedvenc belföldi úti célom, mert példátlanul gazdag természeti látnivalókban. Minden van a vonzáskörzetben a Bükk hegyvonulataitól kezdve, várakon, kastélyokon, bányatavakon, szuper fürdőkön keresztül az Alföld széléig, békeidőben sok-sok fesztivállal. Írtam is erről korábban, ha kicsit inspirálódnál, akkor ajánlom olvasásra. Most ugyan nem utazunk sehová, de álmodozni azért szabad:

Utazós, wellness és fürdős témákról beszélgetünk ebben a csoportban, szakmai témákban megtalálható vagyok a LinkedIn-en.

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben