Visegrád imázsfilm nyár

Nyár címmel csábít utazásra Visegrád legújabb imázsfilmje

by Kassay Tamás

Visegrád elkészítette a kisfilmsorozatának harmadik epizódját, amely a felszabadult, megérdemelt pihenésről szól a karantén végtelennek tűnő hónapjai után.

A Visit Visegrád, a város hivatalos turisztikai oldala törekszik arra, hogy megmutassa: a történelmi pompa, királyaink hagyatékának megőrzése és bemutatása mellett Visegrádnak van egy laza, fiatalos és fogyhatatlan energiától sistergő személyisége is. Ahogyan írják:

Aki járt az utóbbi években a nyári hónapok során Visegrádon, megtapasztalhatta, hogy mennyire intenzív kis világ ez, mennyi lehetőséget kínál azok számára is, akik nem riadnak vissza az aktivitástól, nem félnek egy kis magasságtól, nem bánják, ha vizesek, vagy sárosak lesznek. Mert ez is Visegrád.

Visegrád Tavasz, Tél, Nyár sorrendben jelentette meg imázsfilmjeit, a korábbiakról is írtam, sőt meg is lehet őket nézni ide kattintva.

Nyár című kisfilm Visegrád e fiatalos, dinamikus arcát mutatja be, egyúttal megemlékezik 2021 nyaráról, arról a nyárról, amely valószínűleg az elmúlt évtizedek legjobban várt nyári időszaka lehetett.

Ha érdekelnek az utazás világának precíz hírei, csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben