Bárki megveheti az Orfűi Aquapark díjnyertes komplexumát

by Waterfan

Az Orfűi Aquapark 2016-ban elnyerte az Év fürdője címet, 2020-ban pedig új gazdáját keresi. Most bárki megveheti, a jó nevű fürdőkomplexumot. Lássuk, hogy mennyiért.

Mit tud az Orfűi Aquapark?

Orfűi strand aquapark árverés licit
forrás: Orfűi Aquapark

A Pécsi-tó partján, 6,3 hektár területen helyezkedik el, Baranya megye egyik kedvelt célpontja, évente több, mint 100000 vendéget vonz. A közelében van kemping és kajáldák, szóval a szolgáltatásmix adott a sikeres üzemeltetéshez.

A komplexum 1400 m2 alapterületű élménymedencével, 43 m2 pezsgőmedencével, gyermekmedencével, vízi játékokkal, bébi pancsolóval várj a vízi élmények szerelmeseit. Mindezek mellett sportolhatunk homokos strandröplabda- és műfüves labdarúgó pályán is, a gyerekek pedig bandázhantak a modern játszótéren.

Orfűi strand aquapark licit árverés eladó
forrás: Orfűi Aquapark

A régi strand területén új, feszített víztükrű élménymedence, verseny-úszómedence és pezsgőmedence biztosítja a kikapcsolódást. Apró szépség hiba, és a magam részéről már-már elbizonytalanít, hogy sajnos az Orfűi Aquapark nem rendelkezik termálvízvel, és annak hiányában sajnos csak szezonálisan működtethető. Meg lehet próbálni télen is esetleg, hátha befagy és jó lesz korizni, de akkor újra kell építeni a medence teknőt a főszezonra. A medencéket gázzal lehet fűteni, ha szükséges. A költségét az új tulajdonos ne felejtse el belekalkulálni a beugró árába.

Az Orfűi strand kikiáltási ára

A malacperselyeket fel kell törni, mert ennyi négyzetméter azért sehol nem két fillér, de még csak nem is 2 forint, bár a megnyitó buli éjszakai fürdőzésén tutira lejátszanám Vikidál Gyula ikonikus dalát, a 2 forintos dalt:

Szóval, az Orfűi strand kikiáltási ára 1 086 281 000 forint

Az árverési hirdetmény ide kattintva tölthető le. Érdekes olvasmány egyébként, fürdő rajongóknak legalább annyira kötelező, mint általánosban az Egri Csillagok!

Akinek van otthon egy kis diákhitelből félretett zsebpénze, esetleg kamatozott a tavalyi bónusza, az most soha vissza nem térő lehetőség előtt áll:

Segíthet, hogy jó kezekbe kerüljön a strand. Ha nem a sajátjába, akkor Mr Spabook örömmel adna új távlatokat a fürdőkomplexumnak. Ha összejön a pénz, megveszem és minden adakozó kap 1 ingyenes belépőt. Ha nem jön össze a pénz, akkor a honlap fejlesztésére fordítom, hogy a lehető legjobb és legszebb tudósítást adhassam majd itt az orfűi strand újranyitásáról, amikor eljön majd az ünnepélyes pillanat.

A támogatást ide küldhetitek

Szeretettel várunk wellness-fürdős csoportunkban is, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben. Mit szólsz? Szólj hozzá itt!

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
képek: Orfűi Aquapark hivatalos oldala

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben