Plazs Siófok Balaton

Plázs Siófok megnyitó

by admin

A Plázs Siófok és a Nagystrand újra megnyílik a látogatók és a kikapcsolódni vágyó közönség előtt a pünkösdi hétvégén!

Sajnos a nagyszabású koncertekre még várnunk kell, de a napozás, vízi és vízparti sportok szerelmesei már elkezdhetik kihasználni a hely által nyújtott lehetőségeket. Nyitnak a vendéglátóhelyek, újra lehet koktélozni és őshonos balatoni hekket falni.

Plázs Siófok

A Plázs a jó hangulat mellet teret biztosít különféle sportok számára, úgy mint például a SUP, strandröplabda, ping-pong, vagy épp a ma már nagyon közkedvelt street workout.

Naplementétől éjszakába nyúlóan pedig előtérbe kerül az étkezés, lehet vacsorázni, utána iszogatni. Egyelőre ezt kínálja a Balaton egyik legszebb strandja, ahol viszont az érvényben lévő rendelkezések szerint a koncertszezon majd csak augusztus 15-től indulhat be. Ha a korlátozásokat hamarabb enyhítik, akkor természetesen a rendezvények is előbb kerülnek színpadra, addig pedig DJ gondoskodik arról, hogy azért a hangulat hangulatos legyen.

Nem írom le a csapból is folyó kötelező kommunikációs kört, miszerint itt is minden intézkedést megtesznek a látogatók biztonsága érdekében, mert alap.

Jó hír, hogy történtek fejlesztések is idén a Plázson. A szolgáltatás két újabb vendéglátó egységgel és balatoni panorámás vizesblokkokkal bővült.

Siófoki Nagystrand

A Nagystrand több, mint 8 hektáron terül el, partszakasza 670 méter hosszú és alapesetben 13500 fő befogadására alkalmas. A távolságtartás korában ez a szám értelemszerűen jóval kevesebb.

A pünkösdi hétvége 2020-ban egybe esik a Gyermeknappal, ezért a Siófoki Nagystrand gyermeknapi akciójának keretein belül a 14 év alattiak ingyen strandolhatnak a három napod hétvégén. Felpörög téli álmából az óriáskerék is, amire ez alkalomból 1500 Ft helyett 1000 Ft-ért ülhetnek fel a kicsik.  A Siófok kártyával rendelkezők a korábban megszokott módon, továbbra is 50% kedvezménnyel válthatnak belépőt a strandra.

A szezonnyitó hétvége FB eseménye itt található.

Neked melyik a kedvenc szórakozóhelyed a Balaton partján?

Üdv,
Mr Spabook
kép: FB csoport

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben