Qatar Airways Seychelle-szigetek Doha Budapest menetrend 2021

A Qatar Airways sűríti Budapest – Doha járatait a nyári menetrendben

by Waterfan

A Qatar Airways Boeing 787-es Dreamlinerrel üzemelő, jelenleg heti 3 járatát 2 lépcsőben heti 5 járatra sűríti Budapest és Doha között.

Qatar Airways napjainkban, a pandémia időszakában is heti 3 járatot működtetett Dohába, ráadásul a sokak által méltán kedvelt, álomszép vonalvezetésű, nagy ablakos Boeing 787-es Dreamliner gépekkel. A légitársaság a növekvő keresletre reagálva, a nyári menetrendben az alábbiak szerint fogja sűríteni a járatok számát.

Qatar Airways Seychelle-szigetek Doha Budapest menetrend 2021 Boeing 787 Dreamliner
Qatar Airways Doha Budapest menetrend 2021

2021. március 28-tól az eddigi hétfő, péntek, vasárnap napokon felül csütörtökön is indulnak repülőgépek Budapestre és vissza Dohába, egészen 2021. június 13-ig. Ezt követően a hátralévő időszakban, azaz 2021. október 29-ig további 1 járattal bővül a kínálata, a plusz gép a keddi napokon fog üzemelni. Ennek következtében a légitársaság már a nyár elejétől heti 5 járattal kínál a magyaroknak kitűnő csatlakozást Dohán keresztül több, mint 130 úticélra.

Seychelle-szigetek megnyitja kapuit a turisták előtt, a Qatar Airways elindítja járatait

További jó hír, hogy az egzotikus Seychelle-szigetek 2021. március 25-től megnyitja kapuit a turisták előtt. Ez azt jelenti, hogy az indulás előtt 72 órával elvégzett PCR-teszt negatív eredménye esetén az utasok karantén-kötelezettség nélkül léphetnek be a szigetekre és nyaralhatnak választott szálláshelyükön. A hírre reagálva a Qatar Airways a korábbi A320-as gépek helyett áprilistól B787-es Dreamlinerekkel fog a szigetországba közlekedni heti 3 alkalommal. Budapestről kiváló a csatlakozás, oda-vissza kényelmes 3 óra az átszállási idő.

A Qatar Airways elrepít a Maldív-szigetekre is

A közkedvelt Maldív-szigetekre is kedvező árakon lehet turista repülőjegyet vásárolni 2021. március 31-ig. 5 napos elővásárlás szükséges és minimum 7 napos kinti tartózkodás. A karantén elkerülésére érkezéskor 96 órával az indulás előtt elvégzett, és negatív PCR-teszt felmutatása szükséges.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen csoporthoz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben