Qatar Doha átszállás repülőtér

100000 tiszteletjegy az egészségügyi dolgozóknak a Qatar Airways-től

by admin

A Qatar Airways ma éjféltől kezdődően ingyenes repülőjegy foglalásra jogosító promóciós kódokat tesz elérhetővé az egészségügyi dolgozók számára.

Köszönetünket fejezzük ki az összes, frontvonalban dolgozó egészségügyi szakembernek szerte a világon. Óriási erőfeszítéseik és hihetetlen kitartásuk reményt adott nekünk a bizonytalanság idején.

-fogalmazott közleményében a légitársaság, amely az egészségügyi dolgozók kemény munkájának és odaadásának elismeréseként 100 000 tiszteletjegyet kínált fel.

Egészségügyi szakemberként bárki jogosult legfeljebb 2 darab, turistaosztályra szóló, oda-vissza ingyenjegy foglalására a Qatar Airways hálózatán, bárhová. Azt fontos tudni, hogy a reptéri illetéket, adókat továbbra is az utasnak kell fizetnie, ezek a légitársaságon kívül álló költségek, nagyságrendileg néhány 10 ezer forintról van szó.

A 100 000 tiszteletjegyet országonként limitálták, és a promóciós időszakban május 12-18. között minden nap nyílik egy kisebb kontingens.

Legelőször ma, azaz május 11-én éjfélkor, a 12-re virradó éjszaka (dohai idő szerint, azaz nálunk este 11-kor!) lehet és érdemes próbálkozni. A promóciós kód igénylésének sorrendjében lehet hozzájutni a kódokhoz, amit aztán a későbbi foglalás során lehet felhasználni és kinullázni a jegyárakat. A Qatar ingyenjegyek egészen december 20-ig leutazhatók.

Természetesen, mint minden ajánlatnak, ennek is vannak feltételei, amelyeket itt lehet megtekinteni. A kódokkal nem érdemes trükközni, mert check-in alkalmával kérni fogják személyesen is az utastól a munkáját igazoló igazolvány eredeti példányát. Fénymásolat, telefonos fotó, más egyéb trükközés nem játszik, nem fognak felengedni a gépre. Tehát, csak akkor igényelj ilyen kódot, ha kézzelfogható papírod van arról, hogy orvos, gyakorló orvos, nővér, mentőtiszt, laboratóriumi technikus, klinikai kutató, gyógyszerész vagy és megfelelsz a Qatar ajánlatában leírt feltételeknek.

Ha van ismerősöd, aki tudna élni a lehetőséggel, akkor küldd át neki a linket, vagy a bejegyzést!

Köszönöm a magam részéről is mindazoknak a munkáját, akik mindent beleadtak az elmúlt időszakban!

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben