Ras-al-Khaimah bobpálya hegyvidék

Az Emirátusok tisztelet jegyet ad a világ legnagyobb bobpályájára

by Kassay Tamás

Az Egyesült Arab Emirátusok legészakibb és legzöldebb emírsége, Ras Al Khaimah a Dubajban élők kedvenc üdülőhelye: 96 km hosszú tengerpartjával, érintetlen strandjaival, buja mangrove erdőivel, több mint 7000 éves történelmével és remek aktív turizmusra csábító programjaival tökéletes nyári úti cél a családok és aktív kikapcsolódást keresők számára egyaránt.

Az Egyesült Arab Emírségek különleges turisztikai régiója elindította RAKation kampányát.

Azon vendégek, akik minimum három éjszakát foglalnak Ras Al Khaimah – a kampányban résztvevő – 27 darab, 3, 4 vagy 5 csillagos hotel egyikébe, ingyenes belépőjegyeket kapnak a Jais Sledder-re, a régió legnagyobb bobpályájára, ami 1840 méter hosszú, hajtűkanyarokkal tűzdelt és mintegy 8 percen át igazi adrenalin fröccsöt ígér az utasainak.

A RAKation kampány további attrakciókat is kínál Ras Al Khaimah-ban

Ras-al-Khaimah bobpálya hegyvidék

A RAKation kampány keretében a Jais Sledder-re érvényes ingyenes belépő mellett további különlegességeket is kínál. 30% kezdeménnyel vehetők igénybe a Jebel Jais hegységben található aktív programok is, úgy mint:

  • Jais Flight, a világ leghosszabb kötélpályája, ami 160 km/óra feletti sebességgel 2,83 km-en keresztül garantálja a felejthetetlen, pulzusszám-emelő légi kalandokat,
  • Jais Sky Tour, ami hat különleges zipline pályával várja a látogatókat,
  • az akció vonatkozik az 1484 by Puro, az Egyesült Arab Emírségek legmagasabban fekvő éttermében történő fogyasztásra is.

A RAKation keretében a  vendégek ingyenes transzferjáratokkal juthatnak el Jebel Jais-be, az akcióban résztvevő programok és étterem helyszínére.

Ras Al Khaimah turisztikai attrakcióiról, a kampányban résztvevő szállodák listájáról és egyéb részleteiről folyamatos tájékoztatást kapnak az érdeklődők a RAKTDA felületein.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben