Ryanair Trump Biden twitter meme vicc

Trollkodik a Ryanair az amerikai elnökválasztás kapcsán – célkeresztben a Trump família

by Waterfan

A Ryanair marketingesei és általában a cégvezetés sosem ment a szomszédba egy kis csipkelődésért és remekül elszórakoztatták a nagyérdeműt. Az elnökválasztás kapcsán az egyik legjobb sorozatukat produkálják jelen pillanatban is, mutatom a részleteket!

A Ryanair repülőjegyet kínál Trump fiának

Ezt kiemelem elsőnek, de utána időrendi sorrendben haladunk tovább. Egyre csak jobb poénok lesznek!

„Így néz ki az, aki a jövőben esetleg nem fér hozzá az Air Force One-hoz, és normál járatokkal kell repülnie. Ne aggódj Eric, 9,99 eurós viteldíjaink vannak, ha legközelebb Európában jársz!

Ryanair poén még a választások előtt

A Ryanair a választások előtt még mindkét elnököt örömmel kiszolgálta volna a szerintük számukra fontos termékekkel. Ezt még mondhatjuk egészen pártatlannak is, bár aki szeretné érteni a viccet, nyilván sejti, hogy a légitársaság Trump vagy Biden győzelmének örülne-e jobban.

Amikor élesedett a helyzet, Trump kitett egy térképet, hogy szerinte a világ mely részén szavaznának rá az emberek. A Ryanair erre reagálva kiposztolta, hogy:

„ha bármelyik pingvin szeretne elrepülni az Antarktiszra szavazni, kérjük, jelezze! tudunk nyitni új útvonalat, mert tisztában vagyunk vele, hogy nem tud repülni”

Elérkezett a nagy nap

A Ryanair szerint ilyen az, amikor a mellettünk helyet foglaló ember kinyitja a duty-free shopban vásárolt nagy tábla Milka csokiját. Én általában a nem fapados gépeken felszolgált meleg kajához dukáló desszertre szoktam így szemet kocsányozni .

A Ryanair szerint leszállás előtt nem szerencsés kiszállni a gépből

Csak egyetérteni tudok velük, amikor azt mondják, hogy a győzelem ennyire korai bejelentése ahhoz hasonlít, mintha leszállás előtt hagynánk el a repülőgépet. Nem ajánlják senkinek. Még Trumpnak sem.

Ha már lúd, legyen kövér, klaviatúrájuk éles nyelvére vették a karcsú First Lady-t is. Évek óta fel-felröppennek pletykák, hogy az elnök feleségét bizonyos alkalmakkor dublőr alakítja. Trumpék mindent tagadnak, szerintük Melania volt jelen, csak a fake news sajtó meg a közösségi média szétfotosoppolta, míg mások szerint csupán hiúsági kérdésről van szó, az elnök nem akart kísérő nélkül megjelenni akkor sem, amikor a felesége épp nem tudta elkísérni. A rossz nyelvek meg mondanak sok mást is.

Nos, a Ryanair járatán 2 férfi annyira hasonlított egymáshoz, mint a First Lady és a dublőrei szoktak.

Ryanair akciós repjegy az elnökválasztás alkalmából

Biden: 264
Trump: 214
Akciós repjegy: 9,99

forrás: Twitter

Miután Biden Georgia államban fordítani tudott és átvette a vezetést Trump-pal szemben, a Ryanair élt az alkalommal és emlékeztetett mindenkit arra, hogy valóban repülnek Georgiába.

Mármint Tbiliszibe, Grúzia fővárosába. Az országba, amit a grúzok Georgia-nak hívnak, mert a „grúz” jelzőt a szovjetektől kapták és azt nagyon nem szeretik. Ezért hívja a magyar külügy is Georgia-nak és nem Grúziának, itt meg lehet nézni.

BÓNUSZ: Kanye West megmosolyogtató elnöki álmai is megihlették az ír légitársaság humorbugyor marketingeseit

Kanye West amerikai rapper világmegváltó lelkesedéssel indult szavazni. Saját tweetje szerint életében először szavazott, méghozzá éppen olyan emberre, akiben őszintén megbízik: saját magára. Nos, az egész választás során 60 ezer szavazatot kapott, ami 0,3%-os eredménynek és 5. helynek felel meg. Valójában 2 esélyes van évtizedek óta, tehát a bronz érem se érne ám semmit, de ne vegyük el a kedvüket, biztosan lelkesek és sokat is dolgoztak. Valamin legalábbis.

A Ryanair nem bírta megállni és kegyetlenül lecsapott, idézem:

„Kanye az a típusú Elnök, aki minden alkalommal tapsolna, amikor az Air Force One leszáll”

Jó móka ez a Twitter, igaz? Nos, a Spabook is rajta van, kövess be! Na, nyisd meg, nem harap!

Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is, itt pedig hozzászólhatsz!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben