Smoothtravel Sanghaj Kína Aviareps

A SmoothTravel új platformja összeköti a világot a kínai turizmussal

by Kassay Tamás

Az AVIAREPS, a világ vezető nemzetközi képviseleti, marketing- és kommunikációs vállalata az utazási iparág számára, a sanghaji önkormányzattal közösen elindította Sanghaj hivatalos online B2B utazási platformjának, a SmoothTravelnek az elindítását. A SmoothTravel a globális utazási iparág hivatalos kapujaként szolgál, amely kapcsolatot teremt a kínai beutazó és kiutazó utazási irodákkal, utazási nagykereskedőkkel, online utazási irodákkal (OTA-k) és MICE-ügynökökkel a kelet-kínai piacon.

A SmoothTravel hivatalos kapuként szolgál a kínai utazási piaccal való kapcsolatfelvételhez

A SmoothTravel célja, hogy zökkenőmentesen összekapcsolja a nemzetközi utazási vállalkozásokat a virágzó kínai utazási piaccal. A platformot a világ utazási iparának minden szegmense számára tervezték, beleértve a főbb úti célokat, az innovációra fogékony utazásszervezőket, a szállodacsoportokat, a kiskereskedőket, a látnivalókat, a bérbeadó irodákat, a hajótársaságokat és még sok mást, akik mindannyian ki szeretnék terjeszteni üzleti tevékenységüket a kínai piacra.

A SmoothTravel fő jellemzői:

Smoothtravel Sanghaj Kína Aviareps
  • Kína Partnerkeresés: A SmoothTravel lehetővé teszi a tengerentúli tagok számára, hogy új bejövő vagy kimenő kínai utazási kereskedelmi partnereket találjanak. A tagok könnyen kapcsolatba léphetnek a Smooth Travel tagtárs-összehasonlító menedzserével, amely megkönnyíti a magasan képzett kínai utazási kereskedelmi partnerek bemutatkozását az egyedi igényeik alapján.
  • Kockázatcsökkentés: A fizetési gyakorlatok közötti különbségeket kezelve a SmoothTravel egyedülálló fizetési garanciarendszert biztosít az új kínai utazási iparági partnerekkel kapcsolatos kockázatok minimalizálása érdekében. A kínai tagok számára átfogó utasbiztosítási programot is kínálunk, hogy biztosítsuk a kockázatcsökkentést mind a kiutazó, mind a beutazó szektorban. Ezen túlmenően a tagok számára ingyenes kétnyelvű közvetítő rendszer áll rendelkezésre a vitás kérdések rendezésére.
  • A kínai kiutazó piac és a fogyasztók megismerése: A SmoothTravel a kiterjedt kínai kormányzati és iparági forrásokat felhasználva a legfrissebb kutatásokat nyújtja a kínai kiutazó utazási piacról, az iparági trendekről és a fogyasztói preferenciákról. Ez magában foglal felméréseket, interjúkat, fókuszcsoportos megbeszéléseket, workshopokat és helyszíni látogatásokat.
  • Képzés és támogatás: A SmoothTravel átfogó, kétirányú képzési platformot kínál speciális tanfolyamokkal mind a tengerentúli, mind a kínai tagok számára. Minden tag hozzáférhet a promócióhoz és támogatáshoz a különböző kínai események során.
  • A SmoothTravel-t úgy tervezték, hogy forradalmasítsa a globális utazási iparág és a kínai piac kapcsolatát, és újradefiniálja az együttműködést és a kapcsolódást, páratlan lehetőségeket biztosítva a vállalkozások számára, hogy virágozzanak a vibráló kínai piacon.

További részletek a SmoothTravel weboldalán találhatók, illetve az [email protected] e-mail címen kérhetők.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben