Influenszerek népszerűsítették Miskolcot és az Avasi Borangolást

by Kassay Tamás

Influenszerek, utazó bloggerek, vloggerek és tartalomgyártók érkeztek Miskolcra egy study tour keretében, hogy megismerjék a város értékeit és népszerűsítsék a desztinációt és az a fiatalabb, minőségi kikapcsolódást kereső turisták számára.

Az Avasi Borangolás és “kistestvére”, az Avasi Kvaterka szervezői 2 napos tanulmányúton látták vendégül a Spabook alapítóját, Kassay Tamást, aki study tour-t szervezett tartalomgyártó, utazó blogger, influenszer kollégáinak Miskolcon. A vendéglátó-ötletgazda Burgony Péter, a Miskolczi Borbarátok Társaságának elnöke, támogatói a Bükki kör tagjai voltak.

A miskolci study tour innovatív kísérlet, tudomásunk szerint ez az első olyan tanulmányút Magyarországon, amelyen kizárólag influenszerek vesznek részt egy desztináció népszerűsítése érdekében. A hasonló rendezvényeken tipikusan vegyesen áll össze a csapat, részben újságírókból, tartalomgyártókból, utazásszervezőkből, utazási irodák vezetőiből.

Miskolc study tour 2024-es programjának tartalomgyártói:

Az influenszerek tanulmányútjáról a Miskolc Televízió Híradója is beszámolt, amit ezúton is hálásan köszönünk.

2024. május 16-19 Avasi Borangolás, kattanj rá itt!

Az eredményekről később még beszámolunk, jelen állás szerint már az első 24 órában megjelent mintegy 100 darab story, 3 reels videó, továbbá TikTok és Facebook bejegyzések is, amelyekkel az elért egyedi felhasználók száma a többszázezres tartományban mozog.

A Miskolc study tour vendéglátói és támogatói

A tanulmányút Miskolc lelkes turisztikai és vendéglátó vállalkozóinak, lokálpatrióta intézményvezetőinek támogatásával valósult meg. A program házigazdája Burgony Péter, a Miskolci Borbarátok Társaságának elnökségi tagja, a Borangolás egyik főszervezője, aki elmondta:

Szeretnénk, hogyha minél többen elvinnék Miskolcnak a jó hírét. Az Avasi Borangolás az egyik legjobb rendezvénye szerintem Miskolcnak.

Támogató BÜKKI KÖR tagok:

További támogatók:

A tanulmányút során az Miskolcra látogató tartalomgyártók belekóstolhattak a helyi gasztronómia kiválóságainak fogásaiba, színpadra léphettek a Színházban, ahol bejárhatták a színészek útvonalát is, kirándultak Lillafüreden és a Szent István Barlangban, felsétáltak az Avasi Református Templom tetőszerkezetét megnézni, csobbantak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben, valamint bejárták, megélték és megkóstolták az Avasi Kvaterka élménykínálatát, borait.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben