Sztárfellépők várnak a Várlak Fesztiválon Fülek várában augusztus 24 és 27-e között

by Kassay Tamás

Augusztus 24. és 27. között 4 napon át, 4 helyszínen, több mint 100 programmal, koncertekkel, sztárfellépőkkel várja az érdeklődőket a Várlak fesztivál Füleken.

2023 Augusztus végén ismét Várlak Fesztivál Füleken!

Az első nap a családoknak kedveskednek a szervezők, ugyanis a hagyományos Családi piknikkel kezdődik a rendezvény. A második és harmadik napon rendezik meg a könnyűzenei és folk programokat.

Várlak fesztivál 2023 Fülek

A közönségtalálkozó programjait mind a 4 napon keresztül élvezhetik a kilátogatók, többek között lesz filmvetítés, stand up comedy (Janklovics Péter, Musimbe Dávid Dennis, Lakatos László), a Ma7.sk és Új Nő szervezésével közéleti beszélgetések, illetve a legnagyobb újdonság, hogy a negyedik napon egy nagy színházi produkció látogat el Fülekre, ugyanis idén csak a Várlak Fesztiválon lép fel vendégelőadásként szabadtéri színpadon a Komáromi Jókai Színház a nagysikerű A Pál utcai fiúk c. színházi előadásával.

További újdonság, hogy 2 új helyszínnel is bővül a rendezvény, ugyanis a vár alatti parkolóban vásári forgatagban vadászhatunk számunkra kedves portékákat, illetve a Bebek Panzió és Étterem mellett épült egy pajta, ahol egy nyitott Chill Zone-ban pihenhetnek a vendégek, illetve a közönségtalálkozó néhány programjára is itt kerül majd sor.

A füleki Várlak Fesztivál koncert fellépői között a legnevesebb sztárok is ott lesznek

Koncertet ad pénteken a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal kiegészülve, a Republic Együttese és Eszter, a napot pedig a folk színpadon a Csángálló Zenekar zárja.

Szombaton a várudvarban fellép Azahriah és Desh, a Halott Pénz és Sub Bass Monster, a folkszínpadon pedig elhúzza a nótánkat a Kárpát FM, Kovács-Benko Fruzsina Borbála, a Dobroda zenekar, Szalonna és bandája és a napot a Parno Graszt zárja.

Összművészeti és népművészeti tábort is tartanak a fesztivál hetén, amelyen a táborozók elkészítik a helyszíneket, feldíszítik a területet és különféle előadásokon vesznek részt. Esténként pedig táncház várja őket.

A Iuvenis Neogradiensis, és a Kultfeszt polgári társulás idén sem okoz csalódást, hiszen rendkívül színes programkínálattal készülnek minden korosztály részére. További infomációkért és jegyekért látogassanak el a várlak.eu weboldalra.

Hol van Fülek?

Fülek alig másfél óra autózásra van Budapesttől, közelebb, mint Miskolc. Salgótarján irányába kell menni és a határ szlovák oldalán található csodaszép kisváros, csupa zöld park minden, tényleg egy gyöngyszem, magam idén júniusban jártam ott. Bátran ajánlom mindenkinek, akár 1, akár több napra is. A környéken van számos látnivaló, várak, kirándulóhelyek, de ezen az augusztusi hétvégén legfőképpen a Füleki vár programjai a fő attrakció.

Ne felejtsetek vinni eurót magatokkal, hiszen ott már az a hivatalos fizetőeszköz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben