Travelexpert utazás turizmus műsor indult online adás Mystery Hotel

Új turizmus műsor indult TravelExpert címmel, megtekinthető az első adás

by Waterfan

A turizmus, vendéglátás helyreállításához, az utazások beindulásához a vendégek, utasok bizalmára van szükség. A bizalom alapja a megbízható, hiteles információ, amit az utazóközönség hozzáértő szakemberektől vár. A TravelExpert élő-online videós műsor, amelyben tapasztalt szakemberek személyesen szólalnak meg, első kézből szolgálnak megbízható információkkal az utazás világából, legyen szó szálláshelyekről, vagy egyéb vendéglátásról.

Élőben debütált a TravelExpert első adása, amely a Mystery Hotel lakosztályából jelentkezett

A felvétel helyszínét az egyedi tematikájáról és igényességéről ismert Mystery Hotel biztosítja, amely így összhangban áll és jól szimbolizálja a műsor minőségét. Az élő adás izgalma mindig tartogat meglepetéseket, ezzel együtt pontban 10 órakor, a tervezettek szerint elkezdődött.

A műsorvezető Kiss Ernő Zsolt színművész, a Madách Színház színésze, aki rendszeresen feltűnik televízió képernyőkön is, így igazán rutinos házigazda.

A műsor pörgős, színes stílusban hozta az aktuális témákat, jól strukturált tematika szerint, amely nagy vonalakban így néz majd ki a jövőben is:

Sajtóklub – lapszemle, fő hírek a héten

Az adás elején a sajtó felelősségéről volt szó és a nézők megismerhettek egy új kezdeményezést, amely segíti az utazás iránt érdeklődőket, hogy hiteles hírforrásokból tájékozódjanak, mert sajnos a felgyorsult (média)világban rendszeresen fordulnak elő olyan cikkek, amelyek téves, vagy a sietség miatt hiányos információt tartalmaznak. Az Utazashirek.hu hírgyűjtő oldal ezt a jelenséget hivatott kiegyensúlyozni azzal, hogy számos oldalról gyűjti össze az utazáshoz, turizmushoz kapcsolódó cikkeket és egy-egy témából mindig azt jeleníti meg, amelyiket a minőség és hitelesség alapján erre érdemesnek és pontosnak tart a kizárólag turizmussal, szakértői szinten foglalkozó szerkesztőség. Az oldal lehetőséget biztosít bárki számára, hogy információt küldjön be, vagy hozzászóljon témákhoz, amelyre a kapcsolódó csoportban, moderált formában van lehetőség:

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek csoporthoz.

Szakértő rovat – ezen a héten az utasbiztosításokról

Megtudhattuk például azt, hogy nem csak külföldön, hanem belföldön is van lehetőség arra, hogy utasbiztosítást kössünk, és ha már ez felmerült, az is elhangzik a beszélgetésben, hogy miért is van ennek értelme, milyen esetekben és kik számára lehet hasznos.

  • Szirtesi György – a MAPFRE-től
  • Major László – az EUB értékesítési igazgatója
  • Bodor Máté – az Aegon utasbiztosítási ágazatvezetője

Színvilág rovat – hogyan állnak jelenleg a magyar utazásszervezők?

  • Kerekes Gábor – irodavezető ETI
  • Patruna Róbert – marketing menedszer ETI
  • Szentesi Péter – az Utazzlastminute ügyvezetője
  • Ribi Péter – a Fehérvár Travel ügyvezetője
  • Grünwald Zsolt – a TravelGOO ügyvezetője
  • Bajai Ágnes – a Personal Travel ügyvezetője Görögországból jelentkezett be
  • Straub Anikó – az Istria Tours ügyvezetője

Grünwald Zsolt elmondta, hogy jelenleg a Maldív-szigetek, Dubaj és a Dominikai Köztársaság rendkívül népszerű azok között, akik úgy döntenek, hogy elutaznak:

utazni nagyon sokfelé lehet, de nagyon nagy körültekintést igényel, felkészültség, felkészültség és információ.

A felkészülésben és az információk újszerű eljuttatásában kíván az utazóközönség segítségére lenni a TravelExpert műsora, amely itt teljes egészében megtekinthető – az élő adás a 2. percben kezdődik:

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

címlap: Simon Migaj

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben