Új-Zéland maszk nélkül tűzijáték ünnepeltek 2021 újév szilveszter

Tömegek nézték maszk nélkül a tűzijátékot ebben az országban (videóval)

by Waterfan

Vannak olyan országok, amelyek más utat választottak, mint a világ jelentős része. A görbe ellaposítása helyett a vírus totális elfojtását tűzték ki célul és el is érték. Ezeken a helyeken szinte bármit lehet csinálni szabadon, hiszen nincs miért védekezni. Írtam már erről korábban is, megemlítve Kambodzsa és Tajvan példáját, de a mai írásomban Új-Zélandra látogatunk el.

Új-Zéland felszabadult ünnepléssel, maszk nélkül köszöntötte 2021-et

Figyeljétek, ahogy morajlik a tömeg és visszaszámolnak! Jó lenne már újra átélni ezt az élményt nekünk is!

Az 5 milliós lakosságú ország nagyon hamar és következetes intézkedésekkel reagált, így mindösszesen 2162 koronavírus-fertőzöttet jegyeztek fel összesen, nálunk ugye egyetlen nap találnak most időnként sokkal többet is. Lényeg a lényeg, hogy a videón látjuk és halljuk, hogy Auckland szilveszteri tűzijátékkal és a Harbour Bridge testén fényshow-val köszöntötte a 2021-es új esztendőt.

Bár most külföldiek még nem léphetnek be, inspirálódni lehet, itt tudtok nézelődni, hogy milyen szállások és árak vannak arrafelé:

Jó, azért ez magyar szemmel nézve (sem) egy nagy alakítás, a budapesti tűzijáték 1000-szer látványosabb szokott lenni, ellenben, élőben mutattam meg ma az oldalon, hogy milyen volt a legendás, évente millió turistát vonzó tűzijáték Sydney-ben. Vissza is lehet nézni, idén mindössze 7 perc volt, de a hangulatot megadta:

Új-Zélandon több, mint egy hónapja nem találtak helyi koronavírus-fertőzöttet, legutóbb novemberben akadt 1 személy, őt természetesen „kivonták a forgalomból”. Arra koncentrálnak, hogy ha valaki esetleg elkapja, őt és a kontaktjait szigorúan izolálják annak érdekében, hogy az ország többi lakója szabadon élhessen. Pontosan úgy, mint Tajvanon.

Érdekelnek az utazós témák? Csoportunkban szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról is értesülhetsz. Érdekes volt? Oszd meg másokkal!

Boldog új évet, jó utat és sok élményt 2021-ben!
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben