Újra CheckINN Turisztikai innovációs verseny felsőoktatási hallgatóknak

by Kassay Tamás

A CheckINN Turisztikai Innovációs HUB 2023-ban is meghirdeti felsőoktatási hallgatóknak szóló innovációs versenyét, amelyben a legjobbak 3 millió forintos ösztöndíjat és mentorálást nyernek – közölte az MTI-vel a CheckINN csapata.

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által létrehozott CheckINN Turisztikai Innovációs HUB versenyén az induló háromfős csapatoktól olyan innovatív ötleteket várnak, amelyekkel a turizmus területén szeretnének változást hozni.

A CheckINN versenyen 2 kategóriában, szállodaipar-vendéglátás és aktív turizmus területén várják az ötleteket.

A szervezők különféle témákban várják a pályázatokat, de azt tudni lehet, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a zöld innovációs megoldásokra. Ezek mellett várják a pályázatokat digitális és IT innováció, valamint szolgáltatás/termék és marketing fejlesztés témában is.

Jelentkezéshez kattints ide

Kiemelték: az elmúlt 3 évben több mint 250 csapat, összesen 750 hallgató vett részt a versenyben. A pályázatokon számos olyan ötlet született, amelyek ma már a turizmus meghatározó elemei.

Az egyik legkiemelkedőbb és legfrissebb sikertörténet a „Vízi Mozi” projekt, amely egy újszerű mozi élményt kínál, ugyanis csónakázás közben filmet lehet nézni. Az ötlet a 150. születésnapját ünneplő Budapest egyik különleges programelemeként valósult meg a Városligeti Csónakázótavon. Egy másik sikeres projekt az „Illatok kalandjátéka„, amelyet egy érzékszervi kiállítás formájában először  Kecskeméten rendeztek meg 2022-ben.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben