Ukrajna kétoldalú megállapodás teszt karantén nélkül

Újabb országba utazhatnak szabadon a beoltottak a legújabb kétoldalú megállapodás után

by Kassay Tamás

A külügyminiszter látványos hetet produkál, ugyanis a tegnap bejelentett másfél ország után ma újabb kétoldalú megállapodásról számolt be. A mai új kétoldalú partnerünk nem más, mint: Ukrajna.
Kedves Olvasó, kérlek, ha a Facebook blogról érkeztél, nyomj egy reakciót rá, mert ez alapján dönti el a rendszer, hogy értelmes-e a tartalom, vagy sem. Köszönöm.

Széljegyzet: Azért fogalmaztam úgy fentebb, hogy másfél ország, mert Albániába eddig is szabadon beutazhatott bármely magyar állampolgár, akár oltás nélkül is, tehát igazából számunkra a kétoldalú megállapodás lényegtelen.

Teszt és karantén nélkül utazhatunk Ukrajnába a kétoldalú megállapodás után

A mai bejelentéssel (videó itt) a korábbi lista tehát további 1 országgal bővült, amely kitüntetett állam ezúttal a gazdasági és nemzeti szempontból nagyon fontos, turisztikai szempontból viszont marginálisnak tekinthető Ukrajna.

Bár magam igen alaposan bejártam például Kárpátalját, ami csodálatos vidék, ha esetleg inkább máshol töltené el valaki a szabadságát, akkor ajánlom figyelmébe ezt a cikket, amiben összegyűjtve olvasható, hogy jelenleg mely országokba lehet korlátozások nélkül beutazni. A listát folyamatosan bővítem, így elegendő ezt az egy linket elmenteni.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben