Utazás kiállítás 2023 február 23

Február 23-án nyit az Utazás kiállítás

by Kassay Tamás

Négy napon keresztül zajló színes forgataggal, közel 30 ország bemutatkozásával kerül megrendezésre az idei Utazás kiállítás február 23-26. között. A számos desztináció közül ismét kiemelkedik a két díszvendég, melyek közül a belföldi, idén a BalatonBike365- Bringázz egész évben a Balaton környékén! A külföldi díszvendég pedig nem más, mint az egzotikus úticél Madagaszkár. A kiállítás kulturális díszvendége a Liget Budapest Projekt.

A 20 ezer négyzetméteres pavilonban számos utazáshoz kapcsolódó érdekesség, látnivaló kap helyet. A kiállításon most először egy fesztivál sziget is lesz, amelyen több hazai fesztivál is bemutatkozik, valamint különleges promócióval is készülnek a látogatóknak.

Az Utazás kiállítás 2023 alkalmával bemutatkozó rendezvények:

  • Balaton Sound
  • Sziget Fesztivál
  • STRAND Fesztivál
  • Gourmet
  • SopronFest
  • Művészetek Völgye
  • ZamJam
  • Gyerek Sziget
  • Kerekdomb Fesztivál.  

Itt nem ér végét az újdonságok sora, ugyanis a kiállításon lehetőség nyílik mintegy 100 E-Bike kipróbálására egy külön erre a célra épített pályán az E-Bike Test & Show keretein belül. A kiállításon a hazai márka képviselők szinte teljes palettájának képviseletével vesznek részt. A tesztpálya az Utazás kiállítás teljes nyitvatartási idejében üzemel és ingyenesen kipróbálható, valamint a használatához a kiállítók bukósisakokat is biztosítanak.

Nem maradnak el a változatos programok sem, a hétvégén kerül megrendezésre a Blogger Találkozó, ahol ismert hazai utazók mesélnek élményeikről, tapasztalataikról és adnak hasznos tippeket. Ismét az Utazás kiállítás ad otthont a Járatlan Utakon Fesztiválnak, az egzotikus országok iránt érdeklődőket pedig az Afrika Expo Budapest várja, mely Közép-Kelet Európa legjelentősebb Afrika tematikus fóruma.

Visszatér a Karaván Szalon is 45 lakókocsival, lakóautóval, és a látogatók megismerkedhetnek a hajózás szépségeivel a kiállítással egy időben megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-n. Magyarország legnagyobb hajókiállítása közel 100 motoros és elektromos hajót vonultat fel számos kapcsolódó ruházat, felszerelés és szolgáltatás mellett.

Az Utazás kiállítás egyik színfoltja minden alkalommal a nagyszínpad, ahol zenés-táncos előadások, illetve különböző országok bemutatói várják az érdeklődő közönséget.

A kiállítás minden programja egyetlen belépővel látogatható, mely már elérhető a www.utazas.hungexpo.hu weboldalon a folyamatosan frissülő programkínálattal együtt.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben