Vál eladó ház panzió vendégház turisztikai befektetés

Turisztikai befektetési lehetőség a Váli-völgyben

by Waterfan

Vál központjában a kastély 15 milliárd forintból újul meg hamarosan, ezért a környék ideális befektetési lehetőség, különösen most. Mit lehetne kihozni egy váli eladó ház turisztikai célú felhasználásából? Nézzük!

Kastélyfelújítási program indul – Vál turizmusa ugrásszerű fejlődés előtt áll

Amikor a legtöbben a féket nyomják, azok fognak nyerni, akik a gázra lépnek, mielőtt mások teszik meg a vihar elmúltával. Néhány hete zárult a tervezési pályázat, aminek nyomán a Válon található Ürményi-Dreher-kastély mellett a környék infrastruktúrája is megújul, a közelben pedig eladó egy olyan ház, ami sokak fantáziáját megmozgathatja!

A tervek szerint a hamarosan, 15 milliárd forintból megújuló műemlék kastély parkjában sörkert, kültéri színpad, kertmozi és kávézóterasz épül, a Nagypincében kézműves sörfőzde létesül, amihez sör wellness részleg és pinceszínház is kapcsolódik majd.

Turisztikai befektetés eladó

A kastély és a kastélypark felújításán túlmenően, megépítenek egy teljesen új, 2×1 sávos közutat is a Vereb-Vál-Gyúró-Etyek nyomvonalon.

Eladó ház Vál bájos falujában, panzió, vendégház is lehet belőle

Ebben, az egyébként jól prosperáló Felcsúthoz közeli környezetben, Budapesttől 45 km-re az M7 autópályáról elérhető faluban, Válon most eladó egy panzió, vendégház céljára tökéletesen alkalmas, újszerű, 10 szobás ingatlan, ami szálláshelyként hosszú távon tudna csatlakozni a nagyszabású turisztikai fejlesztéshez.

A váli eladó ház 10 szobával, 5 fürdőszobával, konyhával, hatalmas kerttel ideális hely családok, illetve baráti társaságok számára. A ház 2030 vendég apartman jellegű elszállásolása mellett kényelmes étkezési lehetőséget is biztosít.

Bővebb információkért és elérhetőségért katt ide!

Vál látnivalói és környékbeli attrakciók jelenleg

Vál lovaglás

A Vál környékén lévő attrakciók kellemes napokat ígérnek és bőséges lehetőségeket kínálnak mind a gyermekes családok mind pedig az aktív turizmust kedvelő felnőttek számára:

A Váli-völgy tehát nem pusztán kellemes környezetet, de izgalmas befektetési lehetőségeket is biztosít az utazás kedvelői számára. Akinek esetleg van lehetősége, vagy épp csak érdekli, hogy most mi merre mennyi, itt tud érdeklődni a részletekről.

Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben