Valentin nap Málta Modern Talking koncert Thomas Anders

Valentin napozz Máltán, Modern Talking koncerten

by Kassay Tamás

Málta erősen kezdi az évet, ugyanis a nyarat meg sem várva már csábít bennünket. Február 14-én a szerelmes párok beutazására utazik rá a szigetország. Thomas Anders és a „Modern Talking” Máltán köszönti a szerelmeseket. A koncertre most 3 darab páros belépőt is lehet nyerni, alább megírom a részleteket.

A népszerű együttes koncertjére a Máltai Turisztikai Hivatal is invitálja a zenerajongókat, akik áttáncolhatják az éjszakát a „Modern Talking” ÉLŐ koncertjén az MFCC-ben (Malta Fairs and Conventions Center) Ta’ Qali-ban. Az együttes legnépszerűbb slágerei között ott van a „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri, Cheri Lady”, „No Face, No Name, No Number”, „Brother Louie” és még sok más, amit mindannyian ismerünk.

A koncert részleteiről és jegyelővétellel kapcsolatban ide kattintva lehet tájékozódni.

Nyerj belépőt a máltai Modern Talking koncertre!

Január 31-ig LIKE-old a Máltai Idegenforgalmi Hivatal magyar Facebook oldalán a Koncertről szóló posztot és kommentben írd meg, melyik a kedvenc Modern Talking dalod! Február 1-én a kommentelők között kisorsolnak 3 darab páros koncertbelépőt! A nyeremény kizárólag a koncertjegyet tartalmazza, az utazást és szállást a nyerteseknek maguknak kell biztosítani, mert annak szervezésében a VisitMalta nem vállal szerepet.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben