10% visszatérítés jár, ha elektromos autót bérelsz a Wizz-en keresztül

by Kassay Tamás

A Wizz Air bejelentette, hogy autókölcsönzési jutalomprogramot indít a Green Motion-nal, amely a világ egyik vezető online autókölcsönző platformjával, a Rentalcars.com-mal együttműködésben fog megvalósulni. Akár 10 százalékos készpénz-visszatérítésben is részesülhetnek azok az utasok, akik elektromos vagy hibrid járművet választanak.

A Rentalcars.com-mal való folyamatos együttműködés révén a Wizz Air a megfizethető, ügyfélbarát autóbérlési lehetőségek mellett extra pénzvisszatérítéssel is jutalmazza ügyfeleit, akik fenntarthatóbb járművet választanak. A Green Motion az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású autóbérlés érdekében tett erőfeszítéseiért már nyolc egymást követő évben nyerte el Az Év Zöld Flottája díjat.

Wizz Air, Green Motion és Rentalcars együttműködés: 10% visszatérítés elektromos autó bérlése esetén

A Wizz Air ügyfelei a Rentalcars.com partnerségen keresztül már eddig is 5%-os visszatérítést kaptak az autóbérlés árából, de mostantól a Green Motion választása 10%-os visszatérítést is jelenthet: járműveik 54 országban és 38 olyan repülőtéren is elérhetők, ahol a Wizz Air is jelen van. A teljeskörű feltételek itt találhatók.

„A Wizz Airnél a fenntarthatósági kezdeményezések széles skálájával igyekszünk folyamatosan csökkenteni ökológiai lábnyomunkat. Ezért, valamint az ügyfelek utazási élményének optimalizálása miatt örömmel indítjuk el az új jutalmazási programot partnerünkkel, a Rentalcars.com-mal. Így lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy könnyedén és kedvezményes áron béreljenek autót kiterjedt hálózatunkban, miközben a Green Motion választásával a lehető legzöldebb döntést hozhatják meg. Büszkék vagyunk arra, hogy mi rendelkezünk a legalacsonyabb – utaskilométerenként mindössze 57,2 grammos – szén-dioxid-kibocsátással az európai légiközlekedési ágazatban, és ez a partnerség csak tovább erősíti vezető fenntarthatósági pozíciónkat” 

– mondta Johan Eidhagen, a Wizz Air személyzeti és ESG vezetője.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Wizz Air és a Green Motion együttműködésének következményeként környezetbarát autóbérlési lehetőségeket kínálhatunk az utazni vágyóknak. Nem csupán a környezetvédelemért tehetnek utasaink, nagyszerű megtakarításokban is részesülhetnek. Több mint hét éve dolgozunk együtt a Wizz Airrel, értékes partnerünk, és ez az új kezdeményezés különösen izgalmas ígérkezik számunkra” 

– mondta Matthias Schmid, a Rentalcars.com alelnöke és ügyvezető igazgatója

„Nagy örömömre szolgál, hogy a Rentalcars.com és a Wizz Air a Green Motiont választotta a repüléstől az autóbérlésig terjedő, leginkább fenntartható utazási lehetőségek további népszerűsítésére és biztosítására. A Green Motion a környezetbarát járművek egyik legszélesebb választékával rendelkezik ebben a szektorban, beleértve a hibrid, plug-in hibrid és teljesen elektromos járműveket, amelyek a Wizz Air számos célállomásán elérhetőek. A Green Motion teljes hálózata várja már, hogy együttműködhessen a Wizz Airrel és a Rentalcars.com-mal, és közösen jutalmazzhassuk ügyfeleinket, ha csatlakoznak hozzánk a zöldebb autóbérlésben” 

– mondta Richard Lowden, a Green Motion alapító-vezérigazgatója.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben