11 járatlan utakon fesztivál 2021 utazás

Megrendezik 2021 legnagyobb hazai utazós eseményét: 11. Járatlan Utakon Fesztivál október 16-17

by Kassay Tamás

Magyarország idei legnagyobb szabású turisztikai rendezvényére várják a látogatókat ezen a hétvégén a budapesti Fáklya Klubba, ahol az utazás iránt érdeklődők, a turizmus rajongói színes előadások, workshopok, kerekasztalok között kelhetnek útra képzeletben és virtuálisan.

11. Járatlan Utakon Fesztivál 2021.

“A felfedező benned van, mi csak az ihletet adjuk hozzá.”

Ezzel a mottóval indul idén is októberben a 11. Járatlan Utakon Fesztivál Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat is megszólító rendezvénye.

Az eseményen több mint 100 előadás és kerekasztal-beszélgetés, 4 workshop, 2 filmvetítés lesz utazásról a 2 nap alatt. A rendezvény összesen 8 teremben zajlik a Fáklya klubban, Budapest belvárosában.

Hazai és külföldi független magyar utazók, utazási bloggerek és extrém teljesítményeket felmutatók gyűlnek össze ismét erre a hétvégére a világ minden részéből, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket és konkrét tippeket adnak: mikor, hová, hogyan és miért érdemes elutazni.

Garantáltan nincs olyan ország, amiről ne lenne valaki, aki tud naprakész információval szolgálni a megjelentek közül, saját tapasztalatból mondom, hogy teljesen magával ragadó az a tudás, tapasztalat és sokszínűség, ami a Járatlan Utakon Fesztivál szereplőit és vendégeit is jellemzi.

A Járatlan utakon Fesztivál idei előadói között ott lesz Juhász Árpád geológus, Rakonczay Gábor extrém sportoló, és Erős Zsolt felesége, Sterczer Hilda, a repjegymágus Utazómajom (sajnos mégsem, de manapság a legkisebb megfázással is jobb a békesség), és sok ismert utazó blogger, influenszer, mint például Vándorboy, aki ennek az eseménynek a főszervezője.

Idén is lesz előadás több ezer kilométeres túrázásról, óceán-átkelésről, zarándoklatokról, többéves kerékpáros világkerülésről, lakóautós és dzsipes kalandokról, és magyarországi kirándulóhelyekről is.

A 11. Járatlan Utakon Fesztiválon bejárhatjuk mind az 5 kontinens népszerű helyeit,  és sok ismeretlen régióba is ellátogathatunk képzeletben a fesztiválunkra érkezőket, mint például Ázsiába,  Dél-Amerikába, Vanuatu szigetére, de lesznek extrém evezősök, lesznek akik 4321 km-t gyalogoltak a Camino-n, feljutunk 8000 méter magasra, és természetesen lesznek kerékpárral és stoppal a világba induló előadóink. Természetesen nem maradnak ki a zöld témák, a környezettudatosság, a slow és a fenntartható turizmus témaköre, a rövid hétvégés és európai desztinációk, a női utazók sem, ezek a témák a kerekasztal-beszélgetéseken is teret kapnak.

Igazi ínyenc téma lesz a vallási indíttatású utazások, és megtudhatunk többet az iszlámról, az ázsiai régiókon keresztül pedig a többi világvallásról is.

Ajánlom minden olvasóm figyelmébe a Járatlan utakon fesztivál weblapját és a facebook eseményt amin lehet jelezni a részvételi szándékot is.
A teljes program itt olvasható.

Érdemes felírni és megjegyezni a dátumot, október 16-17 Fáklya klub, Csengery utca 68, egész hétvégén. Utazzunk együtt a legszebb tájakra idén is!

Precíz utazós és turizmus szakmai hírek várnak minden nap az Utazás Hírek csoportban, ajánlom figyelmedbe!
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben