Spabook.net Kassay Tamás

Hosszú hétvégék, ünnepnapok 2020-ban – avagy 1 hét szabival 16 napos út

by Waterfan

Hogyan hozd ki a legtöbbet a 2020-as szabadságodból? Utazz hosszú hétvégék és ünnepnapok optimális kihasználásával 16 napot 7 nap szabiból, vagy strandolj 9 napig mindössze 3 nap szabadság kiírásával. Hogyan és mikor használd ki a munkaszüneti napok adta lehetőségeket? Olvass tovább!

Mikor mennél szabira 2020-ban? Ha szeretnéd bebiztosítani az éved, akkor már most írj ki néhány dátumot! 2020-ban sajnos nem lesz olyan jó lehetőség több darab 2-3 hetes utazásra, mint 2019-ben volt, de azért összeszedtem Nektek, hogy mikor vannak hosszú hétvégék 2020-ban én hogyan csinálnám.

Hosszú hétvégék 2020-ban

Áprilisban Húsvétkor gyakorlatilag kötelező vagy 2, vagy 3 hétre (május 1) elmenni, mert máskor nem lehet ennyi napot megspórolni! Ide ütemeznék egy tengerentúli utazást a helyetekben. Sajnos kiesik jövőre az eddigi titkos nagymenő, az októberi 2 hetes spórolós szabadság, mert az egymást követő 2 hosszú hétvége helyett november 1 vasárnapra esik. Pünkösd hétfő szerencsére mindig hétfőre esik, ekkorra egy rövidebb szabadságot, klasszikus hosszú hétvégét érdemes betervezni. 2019-ben ekkor voltunk a kis szupercsapatommal Grúziában, szóval rengeteg mindenre elég ám, nézzétek meg a drón videós írásomat róla! (Írj üzenetet, ha érdekel hasonló út, vagy utazási infóra van szükséged!)

Háromszor lehet nagyot fogni az évben!

Szabadság tervező naptár

  • Húsvét + május 1 alkalmával 2, vagy 3 hétre utazhatunk el 8, illetve 13 szabadnap felhasználásával
  • Augusztus 20 alkalmával mindössze 3 szabadnap kell a 9 napos távolléthez
  • Október 23 bevonásával 4 nap szabival megoldható egy szintén 9 napos utazás
  • +1 ráadás Karácsony és Újév 7 szabadnapot igényel a 16 napos távolléthez

szabadnapok hosszú hétvégék 2020-ban

Szeretsz wellnessezni? Igen / Nem.

Ha hasznosnak találtad az infót, nagyon örülök neki, ha megosztod a facebook bejegyzést és segíted, hogy még több érdekes információról tudjak hírt adni a jövőben.

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Jó utat, sok élményt!
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben