Wizz Air Oroszország járattörlés törölte

A Wizz Air törölte az összes oroszországi járatát október 30-ig

by Kassay Tamás

A Wizz Air néhány perccel ezelőtt jelentette be az oroszországi repülőjárataival kapcsolatos változtatást. A járattörlések a teljes nemzetközi hálózatra kiterjednek.

A Wizz Air bejelentése változtatás nélkül:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Wizz Air folyamatosan figyelemmel kíséri a kialakult helyzetet, ezért a teljes nyári menetrendben (október 30-ig) az összes Oroszországba induló és onnan érkező járat törlésre kerül. A járatokat eltávolítjuk a foglalási rendszerből. Bármely további változásról a megfelelő időben értesítést fogunk küldeni.

A kommentek között sok támogató hang olvasható, az ukránok megköszönték a lépést.

Voltak olyan oroszok, akik azért aggódnak, hogy a lépéssel megnehezedik Oroszország elhagyásának lehetősége azok számára, akik külföldön szeretnének új életet kezdeni, vagy legalábbis ideiglenesen biztosabb és élhetőbb területre utazni.

Érdekesség ugyanakkor, hogy az orosz hozzászólók közül sokan mintha nem értenék a helyzetet és nemzeti büszkeségükben megsértve olyan kérdéseket tesznek fel, hogy melyik légitársaság szüntette be a repülést az USA-ba, amikor az megtámadta Irakot, vagy Afganisztánt és akkor most Oroszországgal szemben miért lépnek fel ilyen szigorúan.

Teljesen mindegy, hogy más ország mikor mit csinált, most a helyzet az, hogy egy közepesen fejlett európai országban történik öldöklés. Ha tetszik ha nem, ez nem civilizált, nem megengedhető és végeredményben rengetegen fizetik meg az árát.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben