Egy éjszakás kaland Párizsban

by Polisor Bettina

Most először lesz lehetőség rá, hogy egy egész éjszakát tölthessünk el abban a párizsi operaházban, amely Az operaház fantomja című nagy sikerű musical-t ihlette – olvasható az Airbnb oldalán.

A Palais Garnier az átalakított díszpáholyban kínál fenséges szállást

A Palais Garnier operapáholyai teljes felújításon esnek át, hogy megőrizzék 19. századi történelmi pompájukat. Ennek keretében a színház exkluzív díszpáholyát lenyűgöző hálószobává alakítják át, ahol a vendégek a Palais Garnier misztériumához és építészeti pompájához méltóan egy kivételes éjszakát tölthetnek el.

A páratlan környezet már önmagában életre szóló élményt nyújt, de ha ez nem lenne elég, a vendégéjszakát számos egyedülálló program színesíti majd, mint privát balett előadás az Opera de Paris balett egyik táncosa jóvoltából, továbbá a Párizsi Opera Akadémia művészeinek műsora – pezsgővel és előételekkel – majd vacsora a pazar Foyer de la Danse-ban, a színpad mögötti történelmi táncpróbateremben. Az élménycunami ezzel persze nem ér véget, hiszen a vendégeknek lehetősége lesz bejárni az operaház nagyközönsége számára csak ritkán látogatható részeit, és megtekinthetik a regényben szereplő legendás föld alatti tavat is.

A különleges est háziasszonya Véronique Leroux, aki nem más, mint Gaston Leroux, vagyis a regény francia írójának dédunokája. Elmondása szerint:

„Dédnagyapám klasszikus története oly sok embert inspirált az évek során. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy tisztelegjünk előtte, és a rajongókat egyszeri alkalommal üdvözöljük szeretett regényének híres helyszínén.”

Hogyan lehetünk részesei a páratlan éjszakának?

A különleges szállás foglalására 2023. március 1-én, szerdán, közép-európai idő szerint 18:00 órától lesz lehetőség az Airbnb oldalán. Az egyetlen foglalható dátum 2023. július 16. lesz, az egy éjszakás tartózkodás a maximális két fő részére pedig mondhatni jelképes 37 euróba kerül majd (plusz adók és illetékek). Kizárólag 18 éven felüliek jelentkezését várják, a sikeres foglaláshoz pedig rendelkezünk kell ellenőrzött Airbnb-profillal. Ezen felül már csak Fortuna segítségét kell kérnünk, hogy mi legyünk a szerencsések, akik részesei lehetnek a varázslatos éjszakának.

A turizmus világának híreiért iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben