nyaralás Málta 200 euró támogatás

Akár 200 eurót kaphatsz ezekben a máltai szállodákban – kijött a hotelek listája

by Kassay Tamás

Ahogyan arról korábban több alkalommal és több akció kapcsán beszámoltam, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal komoly összegeket fordít idén a vendégek elcsábítására.

Például, 3,5 millió eurót különített el arra a programra, aminek célja a közvetlen szállodai foglalások ösztönzése a foglaló portálok használata helyett. Ennek keretében pénzügyi támogatást kaphatnak azok a turisták, akik idén nyáron Máltára utaznak és közvetlenül a szállásadó oldalán foglalják le a szállásukat 3, 4 vagy 5 csillagos hotelben. A támogatás összegei:

  • 3-csillagos szállás foglalása esetén (felnőtt) személyenként 100 euró
  • 4-csillagos szállás foglalása esetén (felnőtt) személyenként 150 euró
  • 5-csillagos szállás foglalása esetén (felnőtt) személyenként 200 euró

Az összeget nem készpénzben, hanem a szállodában felhasználható utalvány formájában kapjuk meg és azt kizárólag abban a szállodában használhatjuk fel, ahová a foglalásunk szól. Az összeget a szálloda szolgáltatásaira (étel és italfogyasztás, szobakategória növelés és egyéb, a szállodák által meghatározott helyi szolgáltatásokra) lehet költeni. Tehát, nem lesz ennyivel olcsóbb a szállásunk alapdíja, de kapunk ingyenesen ennyi, számunkra szimpatikus plusz szolgáltatást.

A programhoz számos máltai és gozói szálloda csatlakozott, amelyek listáját ide kattintva böngészheted át.

Beutazás Máltára

Málta igen egyszerűvé tette a beutazást, ugyanis 1 db negatív teszt felmutatásával kiváltható az egyébként kötelező 14 napos karantén. Oltási kötelezettség nincsen, és regisztrálni sem kell magunkat sehol, áll a Konzuli Szolgálat oldalán, amit elindulás előtt mindenképp javaslok elolvasni.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben