Budapest 150 forintos BKK bérlet

Budapesten is utazhatsz – most 150 forint a szüliNAPIjegy

by Kassay Tamás

Hamarosan első születésnapját ünnepli a BudapestGO, a BKK mobilos applikációja. Az évfordulót különleges akcióval ünnepli a vállalat: február 14-én egész nap 150 forintos szüliNAPIjeggyel utazhatsz a BKK járatain. Különösen jó alkalom ez vidékiek, illetve kocsival közlekedők számára, hogy felfedezzék a fővárost és kicsit turisták legyenek a saját városukban.

A BKK az évforduló alkalmából ezzel a gesztussal szeretné megajándékozni azt a csaknem 2 millió felhasználót, akik letöltötték, és rendszeresen alkalmazzák a BudapestGO-t.

A BudapestGO egyre több embernek biztosít lehetőséget, hogy bárhol és bármikor jegyet vagy bérletet vásárolhasson, megtervezze az utazása részleteit, vagy azonnali és hasznos forgalmi információkhoz jusson.

Az akció részleteiről a BKK honlapján tájékozódhatunk. Fontos megjegyezni, hogy a reptér és a belváros közt közlekedő 100E jelű járatra a szüliNAPIjegy nem lesz érvényes, azt az akció napján is kizárólag az 1500 forintos repülőtéri vonaljeggyel vehetitek igénybe, ami szintén megvásárolható a BudapestGO appon keresztül.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben