A budapesti úszó világbajnokságra új gyógyvizes imázsfilm készült

by Kassay Tamás

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízásából, a Magyar Vízilabda Szövetséggel együttműködve a vízilabdát és a hazai gyógyfürdőket népszerűsítő kisfilm készült a Budapesten megrendezésre kerülő FINA vizes világbajnokság alkalmából.

A FINA alkalmából készített új imázsfilm üzenete: „Innen ered minden: meríts te is erőt Magyarország gyógyvizeiből!”

A kisfilm célja, hogy egyszerre ébresszen büszkeséget a nézőben a hazai női és férfi pólóválogatott sikerei, valamint Magyarország páratlan kincse, a gyógyvíz iránt.

Az MTÜ a Magyar Vízilabda Szövetséggel közösen dolgozta ki a koncepciót, a narrátor a közkedvelt sportkommentátor, Hajdú B. Istvánt, és olyan hírességek is feltűnnek a filmben, mint Kemény Dénes, Märcz Tamás, és Leimeter Dóra.

A Magyarországot népszerűsítő imázsfilmben számos jellegzetes és népszerű termálfürdő jelenik meg, például a Széchenyi Fürdő, a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Hévízi Tófürdő, vagy a Makói Hagymatikum.

A kisfilm ide kattintva indul el, ha az alább beágyazott verzió valamiért nem akarná az igazságot.

Az MTÜ kiemelten fontosnak tartja, hogy a sport erejét és népszerűségét összekösse Magyarország csodáinak felfedezésével. Erre számos kiemelkedően sikeres példa van a tavalyi labdarúgó Európa Bajnokságtól a nemrégiben megrendezett Giro d’Italia magyarországi szakaszáig.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben