Gellért fürdő belépő árak Budapest Spas Basic csomag

Olcsóbb lesz a Gellért fürdő szeptembertől

by admin

A Gellért fürdő árai a szeptember 1-jei újranyitást követően csökkennek a korábbiakhoz képest. A lépés illeszkedik abba trendbe, amivel a külföldi vendégek elmaradása nyomán a belföldi vendégek számára elérhetőbbé teszik a fürdőzést.

Gellért fürdő jegyárak 2020. szeptember 1-től

A Gellért fürdő hivatalos honlapján tették közzé az új belépő árakat, amik a korábbiakhoz képest kedvezőbbek, jelen állás szerint október 31-ig érvényesek:

Jegy típusaHétköznapHétvégén
Szekrényes belépő3 900 Ft4 500 Ft
Felnőtt belépő Zsigmondy kártyával2 900 Ft2 900 Ft
Kabin használat1 000 Ft1 000 Ft
Bár a kabin drágább lett, összességében így is olcsóbb

3400 forintért is megmártózhatunk, amennyiben rendszeresen járunk, ugyanis bevezettek egy speciális, december 31-ig érvényes, 15 alkalmas bérletet is, ami 51 000 forintért váltható. Korábban ezek az árak rendre: 6300, 6600, illetve 84100 forint voltak.

Különleges Budapest Spas Basic csomag

Szintén megtalálható az árlistában egy olyan szolgáltatáscsomag, ami valódi luxus élményt is biztosít azoknak, akik rászánják a pénzt, ezúttal szintén kedvezményesen. A Budapest Spas Basic csomag tartalma 1 darab szekrényes belépőjegy, ami mellé jár több kiegészítő termék is 24 000 forintért szerintem jó ajánlat, rajongóknak pedig kötelező:

  • BUDAPEST SPAS thermal tusfürdő 100 ml
  • BUDAPEST SPAS thermal sampon 100 ml
  • BUDAPEST SPAS thermal masszázskrém 75 ml
  • BUDAPEST SPAS úszósapka, hajgumi,
  • BUDAPEST SPAS köntös (biológiailag lebomló),
  • BUDAPEST SPAS fürdőlepedő (biológiailag lebomló)
  • BUDAPEST SPAS papucs.
Gellért fürdő árak Budapest spas basic csomag
Menők ezek a saját márkás cuccok!

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben