Görögország beutazás Törökország karantén TravelExpert műsor adás online travel expert

Nem járhatsz tilosban Törökországban, Görögország újratölt, felértékelődik az autós és buszos utazás – TravelExpert 5. adás online

by Kassay Tamás

A TravelExpert élő, online videós műsor, amelyben tapasztalt szakemberek személyesen szólalnak meg, első kézből szolgálnak megbízható információkkal és izgalmas fejleményekkel az utazás világából. Aki még nem ismeri a műsort, itt megtudhat róla többet, a mai adás pedig itt nézhető vissza.
A házigazda: Kiss Ernő Zsolt színművész.

TravelExpert 5. online adása

A műsor hagyományosan a sajtóklub lapszemléjével kezdődik, amiben Kassay Tamás szemlézte az aktuális sajtóhíreket. Ezúttal kiemelt téma volt a török karantén helyzet turistákra vonatkozó része mellett az, hogy Kína magasan döntögeti a 2019-es év rekordjait belföldi utazás tekintetében, továbbá az, hogy oltottak számára korlátozásoktól mentes szabad utazásért zajlik a lobby európai szinten, amelynek legizgalmasabb momentuma az, hogy a jelenlegi javaslat szerint a WHO által sürgősséggel jóváhagyott vakcinák is elfogadottak lesznek, azaz a kínai vakcina is.

  • Gyémánt Balázs a Balázs utazik blog szerzője mesélt arról, hogy utazó bloggerként hogyan alkalmazkodott a járvány időszakához.
  • Füri Mihályné Boglárka a Kartago Tours részéről az örök kedvenc nyaraló célpontról, Görögországról osztott meg hasznos információkat. Az idei nyáron relatív könnyű lesz oda beutazni, és számos járattal lesz elérhető.
  • Éles Orsolya az Orex Travel utazási irodától kiemelte, hogy bár Törökország szigorú kijárási tilalmat vezetett be, ez a beutazó turistákra nem vonatkozik, és a turizmus jelenles is működik.

Új rovat indult: Tegyük a helyére címmel

Sokan nincsen tisztában azzal, hogy az utazási ajánlatok között melyik kifejezés pontosan mit jelent, erre egyik legjobb példa az étkezések esete. Székelyi Tímea a Menta Travel vezetője az étkezések típusait mutatta be a TravelExpert 5. adásában:

Tudod, hogy mit tartalmaz pontosan a kontinentális reggeli, félpanzió, teljes panzió, teljes panzió plusz, all inclusive, ultra all inclusive? A műsorból kiderül, itt megnézheted.

Taskár Tamás a TUI Magyarország vezetője pozitívan tekint az idei nyár elé, ami abban testesül meg, hogy budapesti charter járatokat nyitnak Budapestről, Török Riviéra (Antalya) mellett Krétára is.

Kiss Péter az Apollon Traveltől a buszos utazás előnyeit és kiemelkedően jó árazását említette az autós utazás előnyei mellett. Szerinte a járvány miatt most az autós nyaralások előtérbe kerülnek.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben