Hilton Forma-1 pilóta Lando Norris iskolabusz videó

A Hilton Forma-1-es pilótát küldött egy gyerekért iskolabusz helyett (videó)

by Kassay Tamás

A Hilton anglia részlege zseniális marketing húzással Lando Norris Forma-1-es pilótát küldte el iskolabusz helyett egy szerencsés gyermekért. Az életre szóló kalandot videón örökítették meg, mutatom.

A Hilton szállodalánc Lando Norris F1 pilótával nyitott a fiatalok felé

Az igazán tudatos stratégia nem a jelenre, hanem a jövőre fókuszál. Kétségtelenül a ma gyermekei lesznek a jövő turistái és őket egyre nehezebb elérni, megszólítani, a TikTok például sokunk számára rejtély. A Hilton marketingesei gondoltak egyet és az Angliában méltán népszerű fiatal brit pilótával két legyet ütöttek egy csapásra:

Nem csak 21 éves pilóta kortársait, de a tizenéveseket is megcélozták, amikor egy McLaren autóban és versenyoverallban elküldték a versenyzőt a 12 éves iskolás fiúért. A felvételből bizonyára jut néhány jelenet a TikTok-ra is, ahol a jövő generációját leginkább el lehet érni.

A szívmelengető jelenetet egyébként Hilton Honors kampánynak köszönhetjük, ennek keretében sorsolták ki a szerencsés nyertest, akit a Hilton sofőrszolgálata ezúttal minibusz helyett egy McLaren szupersportautóval vitt iskolába.

Érdekelnek az utazás világának precíz hírei? Neked szól a Turizmus hírek csoportja!
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben