Hunguest Hotels Hotel Aquarell Cegléd

Hunguest Hotels üzemeltetésbe kerül a ceglédi Hotel Aquarell

by admin

2023 júniusától a Hunguest Hotels üzemelteti a ceglédi Hotel Aquarell szállodát, a szerződés 5 évre szól. A 92 szobás, négycsillagos, saját wellness részleggel rendelkező szálloda a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum közvetlen szomszédságában helyezkedik el. 

Az Alföld kapujában üzemeltethet szállodát a Hunguest Hotels

A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és 8 apartman található. A szálloda 241 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező wellness részlege élmény- és gyógyvizes medencét, valamint pezsgőfürdőt kínál a szálloda vendégeinek. A szállodától néhány lépésre található Magyarország egyik legnagyobb csúszdaparkja, amely a nyári időszakban kiváló úti célt jelent a családoknak. A szálloda 180 fős, szekcionálható konferenciarészlege kisebb rendezvények megtartására alkalmas.  

Hunguest Hotels Hotel Aquarell Cegléd

A fürdők melletti hotelek üzemeltetésében nagy tapasztalattal rendelkező Hunguest Hotels 2028-ig üzemeltetheti a ceglédi szállodát. A Hotel Aquarell csatlakozásával 18 tagúra bővül a Hunguest magyarországi hálózata, és a szállodalánc belép a közép-magyarországi wellness szállodák piacára.

„Stratégiai céljainkhoz jól illeszkedik a Hotel Aquarell üzemeltetési jogának elnyerése, ezzel a saját tulajdonú ingatlanok mellett bővül üzemeltetési szerződéseink száma. Az Alföld kapujában fekvő város legnagyobb turisztikai szolgáltatójaként azért dolgozunk majd, hogy öregbítsük Cegléd hírnevét határainkon innen és túl.” 

– mondta el Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója.

Az OPUS GLOBAL-hoz tartozó Hunguest Hotels 3 éve megkezdett fejlesztési programjának keretében 2023-ban 800 felújított szobát ad át vendégeinek.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben