Isztambul Hammam török fürdő Spabook vélemény

Hogyan repültem és szálltam meg ingyen 4 éjszakát Isztambulban?

by Waterfan

Hogyan utazz el Te is ingyenesen bárhová? Mutatom a megfejtést, amit én 4 éjszakás törökországi utazásra alkalmaztam.

Kedvezményes utazás mérföldek és törzsutas pontok beváltásával

  • 2 éjszaka Radisson 4* szállodában – 0 Ft
  • 2 éjszaka AirBnb szálláson a történelmi belvárosban, reggelivel – 0 Ft
  • repülés TURKISH AIRLINES menetrendszerinti járatán, nem fapados módon – 0 Ft + 29000 forint adó

A semmiből nem lesz valami, de tudatosságból már születtek jó dolgok! Azaz, ami ma ingyen van, arra azért egy picit oda kellett figyelni előtte.

Ha olyan helyre utaztok, ahol van Radisson lánchoz tartozó szálloda, akkor regisztráljatok be a Radisson Rewards programba és foglaljatok szállást közvetlenül az oldalukon keresztül, mindig a legjobb árat adják ott, mint bárhol máshol a neten és az ilyen foglalások után járnak törzsvendég pontok (Reward Points). 1 USD költés után jár 35 pont, de ha többen mentek, vagy céges úton vagy, akkor is használhatod a kártyádat és kaphatsz pontokat, amik ritka értékesek, mert nekem 25000 pont gyűlt össze néhány kiegészítő akcióval együtt mindössze 3 x 2 éjszakás útból, a legolcsóbb szobákat pedig 9000 ponttól lehet ingyenesen foglalni 1 éjszakára. Lényegében minden 3 éj után 1 éj ingyen kihozható, ilyen szobában:

Isztambul szállás hotel Radisson

Az AirBnb az örök klasszikus, korlátlan mennyiségben tudtok új profillal beregisztrálni, csak figyeljetek rá, hogy ne FB bejelentkezésetek legyen, hanem egyedi e-mail címes (ahhoz meg nyithattok egy új postaládát bármikor) és használjatok hozzá egy másik böngészőt, mint amiben FB-oztok. Itt a link, regisztráljatok be (szigorúan COPY link vagy link másolása, és egy másik böngészőben nyissátok ki, különben a FB miatt fel fog ismerni a rendszer és azt írja, hogy már van fiókotok!), Ti is kaptok kb 9000 Ft-ot, meg én annak a felét. Aztán meghívjátok a párotokat, akivel együtt utaztok, amikor ő foglal és megszálltok a 9000-es kedvezményével, Nektek jóváíródik a 4500 Ft, aztán fordítva, a párotok hív meg Benneteket és Ti foglaltok a kedvezménnyel, aztán ő is kap újabb kedvezményt. Az ilyenekből simán meg tudtok szállni vagy ingyen, vagy az összegyűlt összeg felhasználásával olcsóbban, bárhol a világban. Szóval: másold be másik böngészőbe ezt és kezdd el halmozni a kedvezményeket:

https://www.airbnb.com/c/tkassay?currency=EUR

A kilátás az óváros közepére és tengerre az ingyenes reggelit is biztosító, ingyenes szállásomról:

Isztambul szállás Airbnb vélemény

Mondanom sem kell, hogy repülős mérföldeket is mindig, minden szolgáltatónál érdemes gyűjteni, a Turkish a Miles&Smiles programot használja, ahol összejött annyi pontom, hogy ingyenes repülőjegyet tudtam foglalni, csak a reptéri illetéket kellett befizetnem, amit természetesen a 4%-ot visszafizető hitelkártyámmal tettem meg. Van lehetőség ismerősök meghívására is, keressetek valakit, aki nem Miles&Smiles tag, de utazott Star Alliance járat bármelyikén 1 éven belül. Ha őt hívjátok meg, akkor 500 pontot kaptok, mert már lesz utazása. Ez persze rendszerhiba, használjátok ki, amíg lehet! Ja igen, és utólag meg tudja reklamálni azokat a pontjait, amiket akkor kapott, amikor még be sem volt regisztrálva. Nekem egyébként 22600 pont kellett az oda-vissza Isztambul járathoz, szóval ez elérhető azért, bár nekem 2 év alatt jött össze, de mindig szuperakciós jegyeket vettem, amikre kevesebb mérföldet kaptam. Így is megérte végül.

Isztambul repülő Turkish járat vélemény Spabook

Ha hasznosnak találtad az infót, nagyon örülök neki, ha megosztod és segíted, hogy még több érdekes információról tudjak hírt adni a jövőben.

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Jó utat, sok élményt!
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben