Málta legjobb külföldi desztinációs marketing díj business excellence 2021 szavazás

Málta nyerte el a Legjobb külföldi desztinációs marketing díjat a Business Excellence szavazáson

by Kassay Tamás

Nem várt meglepetés és megtiszteltetés érte a Máltai Turisztikai Hivatal magyar képviseletét, akik a 2021. évi Business Excellence „Legjobb külföldi desztinációs marketing” kategóriájában elnyerték a közönségdíjat. A máltai képviselet sajtóközleményben köszönte meg mindannyiunknak, az utazóközönségnek és az őket támogató sajtófelületeknek az elismerést.

Nagy elismerés és megtiszteltetés, hogy erőfeszítéseinket és munkánkat ilyen pozitívan értékeltétek, dacára annak, hogy az elmúlt bő másfél év mindannyiunk számára tele volt extrém kihívásokkal és nehézségekkel. Köszönjük a szervezőknek és mindazoknak, akik úgy gondolták, hogy Málta és a Turisztikai Hivatal díjat érdemel. Számunkra a közönség díj – az elismerésen túl – megerősítés, azt jelzi, hogy kommunikációnk célba talált.  

– áll a Máltai Turisztikai Hivatal köszönetnyilvánításában.

Málta mindig is biztonságos, kiegyensúlyozott kis ország volt és ez ma is így van. Ez tapasztalható a járványhelyzetben hozott és fenntartott szabályokban, a fokozatos, megfontolt enyhítésben, a rekordmértékű átoltottságban (a lakosság 90%-át már legalább egyszer beoltották Máltán), a folyamatos de mértéktartó fejlesztésekben, az ágazatot segítő támogatásokban és az állandó biztonságra koncentráló kommunikációban. 

Külön személyes öröm számomra, hogy a Spabook felületein túl a turizmus hírekkel foglalkozó Utazás hírek Facebook csoportban hivatalosan képviselteti magát a Máltai Turisztikai Hivatal. Bízom abban, hogy ez a személyes és közvetlen jelenlét is hozzájárulhatott a sikerükhöz. A Spabook részéről gratulálunk a máltai képviseletnek és a többi díjazottnak is.

Ha érdekelnek útleírások, szállás vélemények, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben