Málta zsebpénz nyelvtanulás nyelviskola Valletta

Málta zsebpénzt ad azoknak, akik nyelvet tanulnak a szigeten

by Kassay Tamás

Málta valóságos nyelviskola paradicsom (nyelvtanuló turizmus desztináció) és híres arról, hogy rengetegen utaznak oda néhány hétre, vagy akár hónapra is, hogy az ország valamelyik nyelviskolájában fejlesszék angol nyelvtudásukat. Lehet kapni kedvezményt búvárkodásra és szállásra is, lássuk a részleteket!

Málta zsebpénz formájában támogatja, hogy minél többen érkezzenek nyelvtanulási célból a szigetországba.

A turizmusélénkítő csomag legújabb eleme 1 millió eurós keretet kapott, és fejenként naponta 10 euró zsebpénzt jelent mindazok számára, akik kéthetesnél hosszabb angol tanfolyamra érkeznek Máltára – áll a Máltai Turizmus Hivatal közleményében.

Málta zsebpénz nyelvtanulás nyelviskola Valletta
Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

A nyitási folyamat részeként június 1-től újra indulnak a nyelviskolák Máltán. Az ország rendkívül népszerű angol nyelvtanulási úticél, amit nem csupán kellemes klímája, gazdag történelme, biztonsága, jó megközelíthetősége miatt választanak sokan, hanem a brit hagyományok miatt is – hisz Málta 2 hivatalos nyelve közül az egyik az angol. 

A május 10-én meghirdetett legújabb támogatási rendszer közvetlenül a nyelviskolákba jelentkező és a kurzusokon résztvevő külföldi diákoknak szól. A támogatás napi 10 euró, amelyet utalvány formájában igényelhetnek a diákok a nyelviskolákon keresztül abban az esetben, ha június 1-től, vagy az után érkeznek és legalább 15 legfeljebb 30 napot tartózkodnak Máltán, vagy Gozo-n és ezalatt nyelviskolába járnak.

Az utalványt nem lehet készpénzre váltani, de felhasználható minden olyan üzletben és szolgáltatásra, mely csatlakozott a programhoz. A tartózkodás alatt fel nem használt utalványok értéke a későbbiekben már nem használható és készpénzre át nem váltható.

Búvárkodásra 100 euró, szállásra akár 220 euró támogatást is kaphatunk Máltán.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben